• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Νέο Renault Clio diesel

64.922 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/5/2020

Ο βασιλιάς της οικονομίας είναι πάλι εδώ: Η diesel έκδοση του νέου Clio με τον 1,5 dCi κινητήρα των 115 ίππων, ήρθε να συνεχίσει την παράδοση της προηγούμενης γενιάς, που ήθελε το μικρό της Renault να είναι κορυφαίο σε κατανάλωση και χωρίς εκπτώσεις στις επιδόσεις του.


What is new
-  Κινητήρας 1,5 dCi με 115 άλογα
-  Καίει 5,1 λτ./100 χλμ.
-  Από 19.790 ευρώ στην έκδοση Dynamic

Η ισχυρή πετρελαιοκίνητη έκδοση του Renault Clio 1,5 dCi με τα 115 άλογα –υπάρχει και αυτή με τα 85- δίνει στο γαλλικό μικρό, πέρα από την εξαιρετική οικονομία καυσίμου και ανταγωνιστικές επιδόσεις. Στον τομέα της εμφάνισης δεν υπάρχει καμία διαφορά συγκριτικά με τη βενζινοκίνητη έκδοση των 100 ίππων που δοκιμάσαμε πρόσφατα, διατηρώντας τη γνωστή δυναμική και μοντέρνα σιλουέτα του, με τη C-Shape αισθητική της μάσκας και των LED φωτιστικών σωμάτων και τις δυναμικές γραμμές των πίσω παραθύρων να συνθέτουν ένα πιο ευχάριστο αισθητικό αποτέλεσμα. 

Με 19.790 ευρώ στην πλούσια έκδοση Dynamic
Η ισχυρότερη diesel έκδοση του Clio είναι διαθέσιμη από 19.790 ευρώ, μόνο στο πλουσιότερο επίπεδο Dynamic. Η «τσιμπημένη» τιμή του Clio, που διαθέτει 5ετή εγγύηση και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, συνοδεύεται από ένα πολύ πλούσιο πακέτο στάνταρ εξοπλισμού, στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα συστήματα άνεσης και ασφάλειας. Επιπλέον των άλλων εκδόσεων, θα συναντήσουμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 7ΆΆ, αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες. Πέραν αυτών στιλιστικά η έκδοση Dynamic περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες χρωμίου και εμπρός προβολείς Full LED Pure Vision.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

63 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια