• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ξεχωριστή σχεδίαση, γαλλική οδική συμπεριφορά, νέο αναβαθμισμένο diesel κινητήρα και άνω του μέσου όρου ποιότητα κατασκευής, το Renault Megane εξακολουθεί να είναι ένα πλήρες οικογενειακό.

Παρά τον τρίτο χρόνο παρουσίας του στην αγορά, εξακολουθεί να διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση που το κάνει να ξεχωρίζει.

Η χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή, ειδικά στο πίσω μέρος, το βράδυ κάνει το γαλλικό μοντέλο αναγνωρίσιμο από πολύ μακριά.

Δοκιμή: Renault Megane

62.472 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/9/2019

Νοστίμισε η συνταγή: Ο νέος 1,5 BluedCi κινητήρας του Megane, με την πιο «ραφιναρισμένη» λειτουργία και τον πολιτισμένο χαρακτήρα ταιριάζει γάντι στο πάντα «εκλεπτυσμένο» Renault Megane και στην γαλλική του φινέτσα. 


What is new
- 1,5 λτ. diesel με 115 ίππους
- Καίει 5,2 λτ./100 χλμ.
- Από 19.860 ευρώ

Με ξεχωριστή σχεδίαση, γαλλική οδική συμπεριφορά, έναν νέο αναβαθμισμένο diesel κινητήρα 1,5 λίτρων κάτω από το καπό του και άνω του μέσου όρου ποιότητα κατασκευής, το Renault Megane εξακολουθεί να είναι ένα πλήρες οικογενειακό μοντέλο. Μάλιστα αν και διανύουμε τον τρίτο χρόνο παρουσίας του στην αγορά, εξακολουθεί να διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση με δυναμικές γραμμές και μια χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή, που ειδικά το βράδυ κάνει το γαλλικό μοντέλο αναγνωρίσιμο από πολύ μακριά. 

Από 19.860 ευρώ με καλό εξοπλισμό
Η τιμή της πετρελαιοκίνητης έκδοσης ξεκινά από τα 19.860 ευρώ στο επίπεδο Authentic, το οποίο αν και αρχικό, είναι αρκετά πλήρες, με πολλές έξτρα ανέσεις, όπως διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου και αισθητήρες παρκαρίσματος. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

44 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  MEGANE