• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Ειδική έκδοση Urban Night για το Renault Twingo
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ειδική έκδοση Urban Night για το Renault Twingo

2.319 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2021)

Μία νέα ειδική έκδοση Urban Night του Twingo παρουσίασε επίσημα η Renault τη στιγμή που έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του γαλλικού μοντέλου.

Στις αρχές του έτους η Renault είχε αποκαλύψει πως η τρέχουσα γενιά του Twingo είναι η τελευταία, αφού έχει λάβει την απόφαση να μην δημιουργήσει κάποιον διάδοχο. Ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό η εταιρεία αποφάσισε να προσφέρει στο κοινό της στη Γαλλία μία νέα έκδοση με την ονομασία Urban Night.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Αποκλειστικές ζάντες, τέσσερα εξωτερικά χρώματα 

Το Renault Twingo στην έκδοση Urban Night θα είναι διαθέσιμο τόσο με κινητήρα καύσης, όσο και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Η Renault προσφέρει το μοντέλο με τέσσερα εξωτερικά χρώματα: Cristal White, Quartz White, Moon Grey και Diamond Black. Οι σκούρες γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου δεκαέξι ιντσών είναι στάνταρ, όπως και οι λευκές πινελιές στη μάσκα. Τα καπάκια των καθρεπτών αναγράφουν την επωνυμία «Urban Night X», ενώ στις πίσω πόρτες υπάρχει με τη μορφή στάμπας το όνομα της έκδοσης.
 

Περισσότερος εξοπλισμός 

Οι εσωτερικές αναβαθμίσεις είναι εξίσου επιφανειακές με τις εξωτερικές, με τη Renault να προσθέτει το σήμα «Urban Nigh X» στο ταμπλό. Τα πλαίσια των θυρών στο κάτω μέρος αναφέρουν και αυτά την ονομασία της έκδοσης, τα καθίσματα φέρουν μαύρη επένδυση με λευκές πινελιές, ενώ μέρος του βασικού εξοπλισμού είναι το σύστημα πλοήγησης, η κάμερα οπισθοπορείας και η ασύρματη φόρτιση.
 

Από 17.300 ευρώ στη Γαλλία 

Η Renault δεν ανέφερε πότε θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις στους Γάλλους αγοραστές, ωστόσο ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες με το κόστος απόκτησης να ξεκινά από 17.300 ευρώ για το μοντέλο με τον κινητήρα βενζίνης και από 26.650 ευρώ για το αμιγώς ηλεκτρικό.

Εντυπωσιάζει η νέα ειδική έκδοση!
- Το Twingo Urban Night παρουσίασε η Renault.
- Στιλιστικές αλλαγές μέσα και έξω.
- Περισσότερος στάνταρ εξοπλισμός.
Πως σου φαίνεται;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

32 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  TWINGO