• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Έκοψε οροφή, έβαλε plexiglass

12.255 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/1/2018

Μια πρωτοφανής μετατροπή για τα παγκόσμια δεδομένα πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας και φιγουράρει τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ελληνικό δαιμόνιο κάποιου ιδιοκτήτη δεν άφησε... αρτιμελές το μίνι μοντέλο της Suzuki που φαίνεται ότι μετά απο πολύωρη «χειρουργική επέμβαση» βρέθηκε με πανοραμική οροφή, αντί της εργοστασιακής μεταλλικής. Για να είμαστε πιο ακριβείς, σύμφωνα με τις εικόνες που αναρτήθηκαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η μεταλλική οροφή φαίνεται πως αντικαταστάθηκε με plexiglass και αμφιβόλου ποιότητας κολλήσεις περιμετρικά.
 

Το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοφανούς και αξιοπερίεργης μετατροπής προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο Facebook, καθώς γίνεται λόγος για την ασφάλεια της κατασκευής και κυρίως των επιβαινόντων σε περίπτωση ατυχήματος. Το σίγουρο είναι πως ο, εμφανώς, ονειροπόλος ιδιοκτήτης δεν σταμάτησε πουθενά, πραγματοποιώντας την επιθυμία του να προσθέσει πανοραμική οροφή στο μίνι ιαπωνικό μοντέλο, κάτι που φυσικά δεν συνίσταται ποτέ και από κανένα για λόγους ασφαλείας.

Για την ιστορία, τέλος, σημειώνουμε πως η αντικατάσταση των τζαμιών με plexiglass είναι σύνηθες φαινόμενο σε αγώνες dragster με απώτερο σκοπό τη μείωση του περιττού βάρους. Πάντως το Suzukάκι δεν το λες και dragsterάδικο όπως φαίνεται...

Tags: SUZUKI