• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To Renault Megane μπορεί να γίνει δικό σας με τιμή που ξεκινά από τις 16.390 ευρώ.

Από 19.490 ευρώ ξεκινούν οι τιμές του Renault Kadjar στην ελληνική αγορά.

Εκπτώσεις έως 4.910 ευρώ από τη Renault

4.944 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/11/2017

Τα Renault Megane και Kadjar τώρα είναι διαθέσιμα με νέες, μειωμένες τιμές που προσφέρουν στον καταναλωτή όφελος έως και 4.910 ευρώ. Δείτε πως διαμορφώνονται οι τελικές τιμές.

Η αντιπροσωπεία της Renault στην Ελλάδα ανακοίνωσε πως προσφέρει τα Megane και Kadjar με νέες, μειωμένες τιμές, βελτιώνοντας περαιτέρω το value for money για τον καταναλωτή. Το όφελος αγγίζει έως και τις 4.910 ευρώ, ενώ οι αρχικές τιμές πώλησης των μοντέλων διαμορφώνονται στις 16.390 ευρώ για το Megane και στις 19.490 ευρώ για το Kadjar.

Ειδικότερα, στην περίπτωση του Megane η έκπτωση αφορά στην έκδοση με τον 1.200άρη TCe turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 100 ίππων στο εξοπλιστικό πακέτο Authentic. Έπειτα, για το Kadjar η προσφορά αναφέρεται στο ίδιο εξοπλιστικό πακέτο (Authentic), ωστόσο η version του TCe χωρητικότητας 1,2 λτ. αλλάζει με εκεινη των 130 ίππων.
 

Ταυτόχρονα με τις νέες μειωμένες τιμές των δύο μοντέλων, η TEOREN MOTORS, για περιορισμένο αριθμό προσφέρει και για τα δύο μοντέλα τη δυνατότητα χρηματοδότησης με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, από μόλις 3,9%.

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες τόσο για τα Megane και Kadjar, όσο και για το σύνολο της γκάμας Renault -για την οποία επίσης ισχύουν ειδικές προσφορές- το αγοραστικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων Renault.

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια