• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το τρέχον Megane στην έκδοση GT.

Έρχεται σύντομα το ανανεωμένο Megane

4.389 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/3/2019

Aυτές είναι πρώτες πληροφορίες για τον ερχομό του Megane facelift. Πότε θα το δούμε και τι πρέπει να περιμένουμε;

Ενδιαφέρον προκαλούν τα δημοσιεύματα που θέλουν το Megane να βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης σημαντικά ανανεωμένο, τρία χρόνια μετά την επίσημη παρουσίαση της τέταρτης γενιάς του.

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στο φως δείχνουν πως το γαλλικό μικρομεσαίο θα υιοθετήσει αλλαγές τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος. Συγκεκριμένα θα δούμε πιθανότατα νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα και επανασχεδιασμένη γρίλια. Κάποιες επί μέρους εικόνες δείχνουν πως η Renault έχει φροντίσει να καλύψει και το ταμπλό του αυτοκινήτου, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να περιμένουμε διαφοροποιήσεις και στην καμπίνα με έμπνευση από το 5ης γενιάς Clio που μόλις παρουσιάστηκε.
 


Όσον αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Renault είναι πολύ πιθανό να λανσάρει νέους ή αναβαθμισμένους κινητήρες στο ανανεωμένο Megane, ωστόσο είναι το ίδιο πιθανό η οικογένεια των μοτέρ να παραμείνει ίδια μέχρι τον ερχομό της επόμενης γενιάς σε τρία περίπου χρόνια από σήμερα.

Τι θα θέλατε να βελτιωθεί στο Megane;

44 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  MEGANE