• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Βλέπετε την πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή για το 5θυρο Suzuki Jimny.

Ετοιμάζει 5θυρο Jimny η Suzuki

2.055 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/4/2020

Πληροφορίες για την ύπαρξη μίας 5θυρης έκδοσης του Suzuki Jimny έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, η οποία θα προστεθεί δίπλα στο υπάρχον μοντέλο.


Απ` ότι φαίνεται το τρίθυρο, Jimny δεν είναι αρκετό για τη Suzuki, η οποία είναι έτοιμη να λανσάρει και μία 5θυρη, μεγαλύτερη έκδοση αυξάνοντας έτσι τις επιλογές προς τους πελάτες της. Τα μέσα του εξωτερικού που έχουν την πληροφόρηση, υποστηρίζουν πως το λανσάρισμα του 5θυρου Jimny θα γίνει αρχικά στην αγορά της Ινδίας και από κει και πέρα θα ξεκαθαριστεί από τους ιθύνοντες της μάρκας αν θα προχωρήσει και στις άλλες αγορές, κάτι το οποίο δεν είναι σαφές μέχρι αυτή τη στιγμή.
 
Η νέα έκδοση του SUV θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο από την τρέχουσα, ενώ χαρακτηριστικά όπως η μεγαλύτερη ευρυχωρία της καμπίνας και η περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών θα είναι βέβαιη. Η ισχύς πιθανότατα θα προέρχεται από τον 1,5 λίτρων κινητήρα με ισχύ 105 ίππους, ενώ η τετρακίνηση και οι αργές ταχύτητες θα είναι μέρος του εξοπλισμού. Σύμφωνα μάλιστα με τις αναφορές το μοντέλο στην ασιατική χώρα σε αναλογία ρουπίων-ευρώ  θα κοστίζει περίπου 13.000 ευρώ.
 
Όπως προαναφέραμε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα φτάσει στην Ευρώπη. Πρέπει όμως να θυμίσουμε πως στο παρελθόν είχαν κάνει την εμφάνισή τους δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως  η Suzuki το 2021 θα αποσύρει από τη γκάμα της στην Ευρώπη το Jimny, καθώς το μοντέλο εκπέμπει παραπάνω διοξείδιο του άνθρακα (CO2) από όσο θα επιτρέπουν οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
 
Επιπλέον υποστήριζαν πως παρά το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με τους μεγάλους χρόνους αναμονής που υπάρχουν σε κάποιες αγορές για την κατασκευή και την παράδοση του μοντέλου, κάνουν τη ιαπωνική μάρκα να έχει προχωρήσει σε αυτή την απόφαση.

22 διαθέσιμα άρθρα για SUZUKI  JIMNY

Tags: SUZUKI JIMNY