Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Fiat 500 Vs Hyundai i10 Vs Renault Twingo

Fiat 500 Vs Hyundai i10 Vs Renault Twingo

7.113 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2022)

Με την τιμή των καυσίμων να έχει εκτοξευθεί και την ακρίβεια στην καθημερινότητα να είναι σε πρωτόγνωρα ύψη, η οικονομία καύσιμου βρίσκεται στο επίκεντρο περισσότερο από ποτέ… Ποιο από τα 3 trendy μίνι που έχουμε εδώ τα καταφέρνει καλύτερα;

Είναι trendy και δεν καίνε!

Δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των μοντέλων από την μίνι κατηγορία: το πρώτο είναι η νεανική μοντέρνα εμφάνιση καθώς απευθύνονται περισσότερο στο νεανικό κοινό και το δεύτερο η οικονομία, είτε αυτή αφορά το χαμηλό κόστος αγοράς, είτε χρήσης ένεκα της κατανάλωσης. Στις επόμενες γραμμές, λοιπόν, εμείς αντιπαραθέτουμε τρία μοντέλα που είναι κορυφαία στη μέτρηση κατανάλωσης του AutoΤρίτη Test Center και που σε κερδίζουν με την εμφάνισή τους. Πρόκειται για το Fiat 500 στην νέα ήπια υβριδική του έκδοση, το Hyundai i10 στην αρχική έκδοση των 67 ίππων, και το Renault Twingo που προτάσσει την ευελιξία και το κομψό στιλ. Ξεκινάμε με το value for money και τους κινητήρες που είναι και τα πιο σημαντικά στην προκειμένη περίπτωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Value for Money: Σε πολύ ελκυστική τιμή το Hyundai i10

Όσον αφορά το κόστος αγοράς, το Hyundai i10 έχει το προβάδισμα αφού η τιμή του ξεκινάει από τα 12.440 ευρώ στη βασική έκδοση Fresh, η οποία έχει τα απαραίτητα εξοπλιστικά στοιχεία άνεσης, αλλά και μία πλήρη σουίτα τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας (Hyundai SmartSense) που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτόματο φρενάρισμα και προειδοποίηση εκτροπής λωρίδας. Ακολουθεί το Fiat 500 στα 14.000 ευρώ το οποίο είναι το μόνο εκ τρων τριών με ήπια υβριδική τεχνολογία που παίζει το ρόλο της σε επιδόσεις και κατανάλωση, ενώ τέλος το Renault Twingo στη μία και μοναδική έκδοση Excite έρχεται με λίγο πιο πλούσιο εξοπλισμό άνεσης (π.χ. έγχρωμη οθόνη αφής) έρχεται στα 15.730 ευρώ.

Εξωτερική σχεδίαση: Πιο trendy τα 500 και Twingο, μοντέρνο το i10

Κινητήρες: Χαμηλή κατανάλωση, λίγο πιο σβέλτο το Fiat 500

Εσωτερικό – Χώροι: Νεανική εμφάνιση και τα τρία, προβάδισμα χώρων το Hyundai i10

Στο δρόμο: Κορυφαία ευελιξία για το Renault Twingo, πατάει καλά το i10

Τι επιλέγουν οι τρείς τύποι του AutoΤρίτη

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »