Οικονομία στην κατανάλωση
Fiat 500e Vs Renault Twingo Z.E
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Fiat 500e Vs Renault Twingo Z.E

17.177 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2020)

«Καίνε» ρεύμα και καρδιές… Τα Fiat 500 και Renault Τwingo, αναζωπυρώνουν την αστική τους διαμάχη μέσω των αμιγώς ηλεκτρικών τους εκδόσεων. Ας δούμε πως κοντράρονται αυτές λίγο καιρό πριν έρθουν στη χώρα μας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η κατηγορία των μίνι αυτοκινήτων πόλης αποκτά σταδιακά νέες προτάσεις που είναι αμιγώς ηλεκτρικές, καλύπτοντας έτσι και με το παραπάνω τις ανάγκες για ευέλικτες, «καθαρές» αλλά και οικονομικές στη χρήση, ανάγκες. Τα νεότερα μοντέλα αυτής που μας απασχολούν, είναι το νέο Fiat 500e και το Renault Twingo Z.E (Zero Emission). Φυσικά τα δύο μοντέλα «γνωρίζονται» αρκετά χρόνια, αφού δίνουν και θα συνεχίσουν να δίνουν την μάχη τους στην κατηγορία και στις συμβατικές τους εκδόσεις. Τώρα όμως φέρνουν νέα στοιχεία και τεχνολογία που τα φέρνει αντιμέτωπα και σε αυτό τον τομέα καθιστώντας τα ακόμα πιο ξεχωριστά και ακόμα πιο θελκτικά. 

Εμφάνιση: Ξεχωρίζει το νέο Fiat 500e
Το Fiat 500e συμπληρώνει την γκάμα του μοντέλου όντας βασισμένο σε μια νέα και διαφορετική πλατφόρμα που του επιτρέπει να χρησιμοποιεί ηλεκτρική τεχνολογία. Ετσι, εκτός από μεγαλύτερο (+ 6 εκ. σε μήκος και πλάτος και + 2 εκ. στο μεταξόνιο), είναι και ελαφρώς διαφοροποιημένο αισθητικά από την υπόλοιπη σειρά του 500 με την έκδοση "La Prima" που βλέπετε στις φωτογραφίες να είναι αυτή που θα κάνει την αρχή και η οποία ξεχωρίζει γιατί είναι ανοιχτή και περιορισμένης παραγωγής (θα διατεθεί σε επιλεγμένες αγορές με την κάθε χώρα να διαθέτει 500 μονάδες). Πάντως, στοιχεία αυτού αναμένονται να περάσουν και στις απλές και πιο προσιτές του αποκλειστικά 3θυρες εκδόσεις που θα ακολουθήσουν. 

 Από την άλλη το 5θυρο Twingo στην έκδοση Ζ.Ε δεν διαφέρει στον τομέα της εμφάνισης από τις υπόλοιπες εκδόσεις του σημαντικά, παραμένοντας έτσι νεανικό και όμορφο, προσθέτοντας ωστόσο κάποιες χρωματικές λεπτομέρειες και λογότυπα που αποτελούν διακριτικά αυτής της έκδοσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
NRG H HLEKTROKINISI PRAGMATIKOTHTA
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel