Μήπως να πας ένα κλικ πιο κάτω; Μήπως από ένα παλιό μεσαίο να πας σε ένα νέο μικρομεσαίο;

Γιατί επιμένεις στην αχρείαστη μαούνα;

30.634 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2021)

Για ποιο λόγο όσοι ψάχνουν καινούριο αμάξι απαιτούν να έχει το ίδιο μέγεθος με το προηγούμενο; Μήπως πια αυτή η εμμονή δεν έχει καμία ουσία; Εσείς τι λέτε;

Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους λόγους που οι οδηγοί «παντρεύονται» τα αυτοκίνητά τους. Με το ζωνάρι σφιχτό, δεν βγαίνει ο προϋπολογισμός για νέο αυτοκίνητο ίδιας κατηγορίας με το παλιό. Και πιο κάτω δεν πάνε. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το πρόβλημα είναι ότι αν είχες αγοράσει ένα μεσαίο οικογενειακό, όπως πολλοί έκαναν πριν δέκα-δεκαπέντε χρόνια, με τους χώρους του, τα άλογά του, τις επιδόσεις του αλλά και τα κυβικά και την κατανάλωσή του, σήμερα για να πάρεις κάτι αντίστοιχο σε αυτούς τους τομείς (αν και όχι σε κυβικά και κατανάλωση), θες ένα σωρό λεφτά. Που δεν υπάρχουν.

Μήπως να πας ένα κλικ πιο κάτω; Μήπως από ένα παλιό μεσαίο να πας σε ένα νέο μικρομεσαίο; Ή από ένα παλιό μικρομεσαίο σε ένα καινούργιο μικρό;

Εδώ έρχεται η λογική του «ολόκληρου» αυτοκινήτου. Για να δούμε όμως τι ισχύει και τι όχι. Από πλευράς χώρων, αναλόγως τι είχες πριν και τι θα πάρεις τώρα, το πράγμα εξαρτάται. Γιατί είναι πολλά πλέον τα μικρομεσαία που έχουν ξεπεράσει σε χώρους (ειδικά για τους επιβάτες) πολλά μεσαία δεκαετίας. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center