• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο βελτιωτικός οίκος ΤοpCar Design από την Ρωσία πήρε μια εργοστασιακή άσπρη BMW X6 και το μετέτρεψε σε κάτι που θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι αρκετά ιδιαίτερο.

O οίκος προσέφερε στο μοντέλο 22 ιντσών ζάντες.

Η απόδοση θα ανέβει στους 555 ίππους και 792 Νm ροπή.

Ο βελτιωτικός οίκος ΤοpCar Design από την Ρωσία πήρε μια εργοστασιακή άσπρη BMW X6 και το μετέτρεψε σε κάτι που θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι αρκετά ιδιαίτερο.

Η BMW X6 της Lumma

2.461 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/1/2018

Ρώσοι βελτιωτές προσφέρουν ένα νέο πακέτο για την ΒMW X6, κάνοντας τις απαραίτητες αναβαθμίσεις τόσο στην εμφάνιση όσο και στο μοτέρ της.

Σε μια προσπάθεια που αξίζει την προσοχή μας, ο βελτιωτικός οίκος ΤοpCar Design από την Ρωσία πήρε μια εργοστασιακή άσπρη BMW X6 και το μετέτρεψε σε κάτι που θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι αρκετά ιδιαίτερο.

Αρχικά, εκτός από το να του προσφέρει ένα πλήρες widebody kit από την Lumma Design, η TopCar άλλαξε επίσης την εμφάνιση του πολυτελούς SUV με βαφή Αmethyst και κίτρινες δαγκάνες φρένων.
 
Στη συνέχεια, ο οίκος προσέφερε πλήθος άλλων βελτιώσεων όπως 22 ιντσών ζάντες, LED φώτα, νέα εξάτμιση και Lumma εμβλήματα σε όλο το αμάξωμα. Από την άλλη πλευρά, ο εσωτερικός διάκοσμος λαμβάνει νέα πεντάλ από αλουμίνιο και πατάκια.

Δεν έχει γίνει γνωστό πάνω σε ποια έκδοση της Χ6 έχουν γίνει αυτές οι αναβαθμίσεις, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι η απόδοση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου θα ανέβει μέχρι τους 555 ίππους και 792 Νm ροπή.

Πώς σας φαίνεται; Θα την προτιμούσατε έστω και αν είναι λίγο ιδιαίτερη;

8 διαθέσιμα άρθρα για BMW  X6

Tags: BMW X6