• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πρόκειται για την pick-up εκδοχή του μοντέλου με ρετρό στοιχεία λόγω των ξύλινων επιφανειών στο πλάι.

Το πρώτο λέγεται Jimny Survive.

H Suzuki έκανε το Jimny... pick-up!

8.577 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/12/2018

Δύο νέα concept θα παρουσιάσει μέσα στον Ιανουάριο η Suzuki. Το ένα από αυτά θα είναι το Jimny στην pick-up εκδοχή του. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μπορεί ήδη μια σειρά από βελτιωτικοί οίκοι να έχουν προσφέρει τα δικά τους πακέτα για το νέο Jimny, αλλά φαίνεται πως η Suzuki ετοιμάζεται να παρουσιάσει τώρα και τα δικά της μοναδικά project στο Auto Salon του Τόκιο που θα αρχίσει στα μέσα του Ιανουαρίου.
 


Το πρώτο από αυτά λέγεται Jimny Survive, βασίζεται πάνω στο ιαπωνικών προδιαγραφών μοντέλο που παίρνει ισχύ από έναν 0,66 λίτρων 3κύλινδρο turbo κινητήρα 64 ίππων και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, εξοπλίζεται με προστατευτικά γύρω από τα φωτιστικά σώματα, νέο εμπρός προφυλακτήρα, εξωτερικό roll cage, καινούριους off-road τροχούς κ.α

Το δεύτερο μοντέλο που θα παρουσιάσει βασίζεται αυτή την φορά στο Jimny Sierra  και έχει πλήρη ονομασία Jimny Sierra Pickup Style. Πρόκειται για την pick-up εκδοχή του μοντέλου με ρετρό στοιχεία λόγω των ξύλινων επιφανειών στο πλάι και εξοπλίζεται με νέο μπροστά προφυλακτήρα, επιπλέον LED φώτα στην οροφή κ.α. Η Suzuki δεν έχει αποκαλύψει πληροφορίες γύρω από τις διαστάσεις της καρότσας αλλά και ούτε αν σκοπεύει να βάλει κάποιο από αυτά τα δύο concepts σε παραγωγή.

Πώς σας φαίνονται;

24 διαθέσιμα άρθρα για SUZUKI  JIMNY