Hyundai... Pick-Up;

6.329 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/1/2016

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, το μόνο που απομένει για την έναρξη εξέλιξης ενός νέου Pick-Up είναι η τελική έγκριση από τα κεντρικά της Hyundai.

 
Σύμφωνα με δηλώσεις υπευθύνων της Κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας από τις ΗΠΑ, το μόνο που απομένει για την έναρξη εξέλιξης ενός νέου μοντέλου Pick-Up είναι το… πράσινο φως από τα κεντρικά της εταιρείας.

Η Hyundai έχει απασχολήσει αρκετές φορές την διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία κατά τη διάρκεια του 2015 με το ενδεχόμενο την παρουσίασης ενός εντελώς νέου μοντέλου στη γκάμα της που θα αφορά στην κατηγορία των Pick-Up.

Τα πάντα ξεκίνησαν στις αρχές του 2015 και πιο συγκεκριμένα, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ (ΝAIAS 2015), όταν και η Κορεατική εταιρεία παρουσίασε ένα δυναμικό πρωτότυπο όχημα με την ονομασία «HCD-15 Santa Cruz».

Έκτοτε, αρκετά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφέρθηκαν επανειλημμένως στο θέμα, πάντοτε ωστόσο παρέμεναν ερωτηματικά σχετικά με το αν η εξέλιξη από την Hyundai ενός Pick-Up ήταν ένα βιώσιμο πλάνο.

Η πιο πρόσφατη αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα προέρχεται από την άλλη όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα, από τον κ. Mike Obrien, North American Planning Chief της Hyundai, ο οποίος σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως
«… ο δρόμος για την κατασκευή ενός Pick-Up από την εταιρείας είναι πλέον ανοικτός».

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες που αφορούν στο επιχειρηματικό πλάνο μιας τέτοιας επένδυσης και το μόνο που απομένει είναι να δοθεί η τελική έγκριση από τα κεντρικά της Hyundai, για το εν λόγω μοντέλο που, εκτός απροόπτου, θα μοιράζεται πολλαπλά μηχανικά μέρη με το Tucson