Online κατάθεση πινακίδων 2023 στο gov.gr: Πώς γίνεται & τι πρέπει να προσέξεις;

Online κατάθεση πινακίδων 2023 στο gov.gr: Πώς γίνεται & τι πρέπει να προσέξεις;

12.475 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2022)

Μέσω της εφαρμογής Open Car του gov.gr, οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να θέσουν σε ακινησία τα οχήματά τους ηλεκτρονικά για να γλυτώσουν την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Ας δούμε τα βήματα για την αίτηση ακινησίας και τι πρέπει να προσέξουν.

Online κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας στο gov.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Tα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2023 έχουν ήδη αναρτηθεί ,με καταληκτική ημερομηνία εξόφλησης την τελευταία ημέρα του 2022, δηλαδή μέχρι το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται να θέσουν σε ακινησία τα οχήματά τους. Πάμε να δούμε πως μπορούν να το κάνουν:

Τα βήματα για να καταθέσεις πινακίδες στο myCAR

Όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους ψηφιακά πρέπει να μπουν στην εφαρμογή myCAR με τους κωδικούς Taxisnet, να βάλουν τα στοιχεία του οχήματος και να γνωστοποιήσουν που θα το σταθμεύσουν. Ο χώρος αυτός πρέπει να είναι ιδιόκτητος, ενοικιασμένος ή παραχωρημένος. Αν είναι όλα εντάξει, τότε το σύστημα θα τους ενημερώσει ότι το όχημα έχει τεθεί σε ψηφιακή ακινησία. Σε περίπτωση που υπάρχουν συνιδιοκτήτες, αυτοί ενημερώνονται και θα πρέπει να εγκρίνουν το αίτημα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Αμέσως μετά τη δήλωση, ο ιδιοκτήτης ή κάτοχος του οχήματος έχει υποχρέωση να αφαιρέσει από το όχημα τις πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας του και να φυλάξει το όχημα. Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda