• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Κράτα τη BMW σου για πάντα γνήσια!

1.602 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/11/2019

Θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για την BMW σας και να απολαμβάνετε κορυφαίες επιδόσεις και άριστη λειτουργικότητα στην καθημερινότητα; Τα Γνήσια Ανταλλακτικά της BMW είναι μονόδρομος!

Για να έχετε κορυφαίες επιδόσεις και άριστη λειτουργικότητα από την BMW σας σε καθημερινή βάση, πρωταρχικό ρόλο παίζει η αρμονική συνεργασία μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, αξίζει να εμπιστευτείτε τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, έτσι ώστε να απολαμβάνετε άριστη ποιότητα και κορυφαία ασφάλεια, αφού είναι τα μόνο που εστιάζουν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε βαυαρικού μοντέλου.

Γνήσια Φρένα BMW
Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, μετράει ακόμη και το εκατοστό. Τα Γνήσια Φρένα BMW έχουν σχεδιαστεί με βάση τις ιδιαιτερότητες κάθε μοντέλου και τους παράγοντες που επιδρούν στην οδική συμπεριφορά του (αεροδυναμική, ABS, αμάξωμα, πλαίσιο, κινητήρας). Η χρήση ειδικών σύνθετων υλικών, που έχουν περάσει από εξονυχιστικούς ελέγχους και προσομοιώσεις, εξασφαλίζει κορυφαία ασφάλεια στο φρενάρισμα & μεγάλη διάρκεια ζωής των φρένων.

Λιπαντικά & Φίλτρα
Tα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW TwinPower Turbo υποστηρίζουν τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων κινητήρων BMW εξασφαλίζοντας κορυφαίες επιδόσεις και μέγιστη απόδοση. Έχουν βελτιωμένη ρευστότητα για ευκολότερη εκκίνηση και σταθερές επιδόσεις, ενώ παράλληλα διαθέτουν τεχνολογία Active Cleaning και παρέχουν προστασία από διάβρωση και φθορές (για καθαρό κινητήρα με μεγάλη διάρκεια ζωής).

BMW SERVICE λιπαντικών & Φίλτρου καμπίνας
Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW αντικαθιστά το χρησιμοποιημένο φίλτρο λαδιού της BMW σας πάντα με Γνήσιο Φίλτρο Λαδιού BMW. Το φίλτρο αυτό πληροί τις μέγιστες απαιτήσεις των σύγχρονων συνθετικών λαδιών και προστατεύει τον κινητήρα της BMW σας χάρη στις εξαιρετικές ιδιότητες φιλτραρίσματος και στεγανοποίησης που διαθέτει. Τα παλιά λάδια αντικαθίστανται με Γνήσια Λιπαντικά BMW (τα οποία συντελούν σε μειωμένη κατανάλωση καυσίμου & αραιότερα διαστήματα service). Αναπόσπαστο το Γνήσιο Φίλτρο Καμπίνας BMW που φροντίζει για καθαρό & υγιεινό περιβάλλον στο εσωτερικό της BMW σας για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Εργασίες service που περιλαμβάνονται στο πακέτο
Όλες οι εργασίες service που αναφέρονται παρακάτω εκτελούνται από τους ειδικά εκπαιδευμένους και έμπειρους ειδικούς του BMW Service:
  • Αντικατάσταση του φίλτρου λαδιού και του φίλτρου καμπίνας
  • Αλλαγή των λαδιών κινητήρα
  • Απόρριψη των χρησιμοποιημένων λαδιών και του παλιού φίλτρου με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον
  • Επαναφορά των ενδείξεων του συστήματος συντήρησης
Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων & Εξουσιοτοτημένων Επισκευαστών BMW
Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό της BMW υπάρχει σχεδόν πάντα κοντά σας ένας Επίσημος Εμπόρος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW. Έτσι όπου κι αν βρίσκεστε, είναι σίγουρο πως θα απολαύσετε τις υπηρεσίες του BMW Service, γνωρίζοντας ότι οι εξειδικευμένοι τεχνικοί θα εκτελέσουν άριστα τις εργασίες επισκευής και θα σας συμβουλεύσουν χρησιμοποιώντας συσκευές διάγνωσης και τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
 
Με ένα κλικ εδώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.