• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η έκδοση μάλιστα έχει λάβει την ονομασία της εταιρείας.

H έκδοση είναι βασισμένη πάνω στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση.

H έκδοση είναι βασισμένη πάνω στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση.

Twingo par le coq sportif.

«Le Coq Sportif» έκδοση για το Renault Twingo

12.151 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2019)

Η πρώτη ειδική έκδοση για το ανανεωμένο Renault Twingo είναι γεγονός. Ιδού το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Renault και Le Coq Sportif.

RENAULT: Αll new Renault Arkana. Hybrid by nature. Από 25.290€

H Renault παρουσίασε το ανανεωμένο Twingo πριν από λίγες μέρες, ωστόσο δεν άργησε να αποκαλύψει την πρώτη ειδική έκδοση για το μοντέλο σε συνεργασία με την γαλλική εταιρεία ένδυσης «Le Coq Sportif».

Η έκδοση μάλιστα έχει λάβει την ονομασία της εταιρείας και αν είναι κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει είναι φυσικά ότι σε πολλά σημεία, το Τwingo έχει τα τρία χρώματα της γαλλικής σημαίας-και της εταιρείας-, το μπλε, το άσπρο και το κόκκινο. Συνολικά προσφέρονται αρκετές επιλογές εξωτερικών χρωμάτων, όμως η πιο ξεχωριστή είναι αυτή με το άσπρο χρώμα που συνδυάζεται με τις le coq sportif λεπτομέρειες στην πίσω πόρτα των επιβατών, τους κόκκινους καθρέπτες και την κόκκινη οροφή.
 
Στον εσωτερικό διάκοσμο, το έμβλημα της εταιρείας ένδυσης στα πατάκια  και στην κονσόλα καλωσορίζει τους επιβάτες. Ο επιλογέας ταχυτήτων έχει νέα σχεδίαση και συνοδεύεται από μια μικρή αλουμινένια ταμπέλα που αναφέρει: «Twingo par le coq sportif». H έκδοση είναι βασισμένη πάνω στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση με το Easy Link σύστημα infotainment που συνδυάζεται με οθόνη 7 ιντσών, air-condition, πίσω κάμερα, αυτόματη ρύθμιση φώτων και πολλά άλλα.

Η έκδοση θα προσφέρεται μόνο με τον ατμοσφαιρικό 1.000άρη των 75 ίππων ή τον turbo κινητήρα του 0,9 λίτρων απόδοσης 95 ίππων σε συνδυασμό είτε με το 5τάχυτο μηχανικό είτε με το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (για το υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ).
 

Σχολιάστε

32 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  TWINGO