• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με 1.800άρι μοτέρ το Megane GT;

Με 1.800άρη turbo το Renault Μegane GT;

5.566 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/9/2018

Την απόφαση να αντικαταστήσει τον 1,6 ΤCe με έναν 1.800άρη turbo κινητήρα φαίνεται πως έχει πάρει η Renault για το Megane GT.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα από την Γαλλία που κάνουν λόγο ότι όχι μόνο το ανανεωμένο Megane θα κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού αλλά και ότι η GT έκδοση θα εξοπλιστεί με νέο μοτέρ.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το Μegane GT που προσφέρεται τώρα με τον 1.600άρη ΤCe των 205 ίππων θα λάβει τώρα έναν 1.800άρη turbo, με τις αναφορές να κάνουν λόγο πως πρόκειται για τον ίδιο κινητήρα που έχει στην γκάμα του το Espace και αποδίδει 225 ίππους. Μάλιστα, διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν πως τον ίδιο 1.800άρη θα λάβει και το νέο Clio RS που θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα χρόνο με την ιπποδύναμη του να υπολογίζεται στα 220 άλογα.
 


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο επίσης ότι η Renault έχει στα άμεσα σχέδιά της να αντικαταστήσει τον 1,6 diesel που έχει στην γκάμα της με τον 1,8 λτ. μοτέρ με AdBlue που έχει στην γκάμα του το ανανεωμένο Kadjar και αποδίδει στο crossover/SUV 150 άλογα.

Εσείς πώς κρίνετε τις κινήσεις της γαλλικής μάρκας;

44 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  MEGANE