• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι εξοπλιστικές εκδόσεις που το συνοδεύουν είναι τρεις (Αuthentic, Expression και Dynamic).

Mε νέο turbo μοτέρ το Clio

3.700 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/8/2018

Το νέο μοτέρ που αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή στην βενζινοκίνητη γκάμα κινητήρων του Clio παρουσίασε η Renault. Δείτε ποια επιλογή αντικαθιστά, τις τιμές και τα εξοπλιστικά επίπεδα.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Σε αντικατάσταση του 4κύλινδρου 1.200άρη ατμοσφαιρικού κινητήρα με ένα 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 0,9 λτ. ίδιας ιπποδύναμης προχώρησε η Renault.

To νέο μοτέρ θα αποτελέσει την βάση της βενζινοκίνητης γκάμας του μοντέλου, θα έχει ισχύ 75 άλογα και θα συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο και στάνταρ σύστημα stop/start ενώ η γαλλική εταιρεία ανακοινώνει πως τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε 12,3 δλ. με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 177 χλμ./ώρα.
 
Οι εξοπλιστικές εκδόσεις που το συνοδεύουν είναι τρεις (Αuthentic, Expression και Dynamic) με την τιμές να διαμορφώνονται από 12.360 ευρώ στην πρώτη, 13.310 ευρώ στην Εxpression και 14.360 ευρώ στην κορυφαία έκδοση Dynamic.

H βασική έκδοση Authentic περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Hill Start Assist (σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση), ABS με EBV και AFU, σύστημα αντιολίσθησης (Fix4sure) στα εμπρός και πίσω καθίσματα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους & θερμαινόμενους καθρέφτες, Cruise Control με Speed limiter και χειριστήρια στο τιμόνι κ.α

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

Tags: RENAULT CLIO