Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Αντικειμενικά, η εκταμίευση των όποιων οικονομιών αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιο δύσκολη σε σχέση με το παρελθόν και σε βάζει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Η νέα Mercedes C-Class είναι βελτιωμένη σε όλα τα σημεία σε σχέση με την προηγούμενη και ταυτόχρονα έρχεται πιο οικονομική στην απόκτησή της.

Ford Fiesta: Τιμή από 9.990 ευρώ.

Τιμή από 8.199 ευρώ Η δελεαστική τιμή και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα του Aygo σου διώχνουν κάθε τύψη αφού σπάσεις τον κουμπαρά σου…

Μοντέλα που αξίζει να σπάσεις τον κουμπαρά σου

49.718 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/5/2014

Επειδή για να γεμίσεις τον κουμπαρά σου έχεις κάνει πολύ κόπο και θυσίες, για να τον σπάσεις πρέπει να είσαι σίγουρος για την αγορά στην οποία θα προβείς. Δείτε τα 10 μοντέλα για τα οποία αξίζει να ξοδέψεις τις οικονομίες σου, αφού θα βγεις κερδισμένος.

 
Αντικειμενικά, η εκταμίευση των όποιων οικονομιών αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιο δύσκολη σε σχέση με το παρελθόν και σε βάζει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Ακόμη και όταν το αντικείμενο του πόθου σου έρχεται συνέχεια και συνέχεια στη σκέψη… Τι θα σκεφτόσασταν, όμως, αν σας λέγαμε πως σπάζοντας τον κουμπαρά σας, μετά θα αποταμιεύετε με μεγαλύτερη ευκολία; Λάθος; Και όμως αυτό ισχύει, αφού ένα καινούριο αυτοκίνητο προσφέρει μεταξύ άλλων χαμηλότερη κατανάλωση, έχει μικρά έως μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, αυξημένη αξιοπιστία - εγγυήσεις και άρα μικρότερο κόστος service, ενώ έρχεται και με αρκετά δελεαστικές προσφορές. Δείτε παρακάτω 10 μοντέλα για τα οποία αξίζεις να σπάσεις τον κουμπαρά σου!