• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Λίγο πριν το 2013 μας αφήσει, κάνουμε έναν... απολογισμό για το τι μας ξάφνιασε ευχάριστα φέτος!

Το 2013 ήταν –αναμφίβολα- αρκετά τα νέα μοντέλα, που ξάφνιασαν ευχάριστα εμάς, όσο και το κοινό, αφού εντυπωσίασαν με τον hi-tech χαρακτήρα τους, το ιδιαίτερο στιλ και τους προηγμένους τεχνολογικά κινητήρες τους.

Μοντέλα που μας ξάφνιασαν ευχάριστα το 2013!

83.279 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/11/2013

Λίγο πριν πέσει η… αυλαία του 2013, ο «απολογισμός» των νέων μοντέλων που είδαμε-δοκιμάσαμε-χαρήκαμε ήταν μεγάλος. Ορισμένα από αυτά ξεχώρισαν για το στιλ, την τεχνολογία τους και πολλά άλλα.

 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι αυτοκινητοβιομηχανίες βρίσκονται σε «κόντρα» για το ποια θα έχει το ομορφότερο, οικονομικότερο, ισχυρότερο και πιο hi-tech μοντέλο, το οποίο θα λανσάρει στην παγκόσμια αγορά και θα μαγνητίσει το κοινό, διεκδικώντας το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Επομένως, στο 2013 ήταν –αναμφίβολα- αρκετά τα νέα μοντέλα, που ξάφνιασαν ευχάριστα εμάς, όσο και το κοινό, αφού εντυπωσίασαν με τον hi-tech χαρακτήρα τους, το ιδιαίτερο στιλ και τους προηγμένους τεχνολογικά κινητήρες τους. Ακόμη, είδαμε και ηλεκτροκίνητο μοντέλο παραγωγής, το οποίο χρειάζεται μόλις 1,5 ευρώ για να διανύσει 100 χλμ., κάτι που πριν από κάποια χρόνια αποτελούσε… σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Στο συγκεκριμένο λοιπόν θέμα παρουσιάζουμε τα μοντέλα που μας ξάφνιασαν ευχάριστα τη χρονιά που κλείνει...