Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το ενός όγκου αμάξωμα του Note έχει πιο δυναμική και μοντέρνα σχεδίαση από πριν, ενώ φροντίζει και για τη βελτίωση της αεροδυναμικής.

Η σχεδίαση του νέου Nissan Note προέρχεται από αυτή του Invitation concept του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2012, χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να διαφοροποιείται σημαντικά από αυτό του πρωτότυπου.

Το εσωτερικό του Note διαθέτει απλές γραμμές και δίνει περισσότερο έμφαση στην πρακτικότητα και την ευχρηστία.

Nissan Note

85.687 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/11/2013

Η σχεδίαση του νέου Nissan Note προέρχεται από αυτή του Invitation concept του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2012, χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να διαφοροποιείται σημαντικά από αυτό του πρωτότυπου. Έχουμε λοιπόν ένα ενός όγκου αμάξωμα, με αρκετές γυάλινες επιφάνειες και κάθετες κολώνες, το οποίο ενσωματώνει καθαρές γραμμές με περιορισμένες γωνίες.

Η diesel έκδοση του Nissan Note δεύτερης γενιάς έρχεται με το γνωστό, αξιόλογο και δοκιμασμένο 1,5 dCi πετρελαιοκινητήρα της Renault-Nissan κάτω από το καπό της. Το μοτέρ αυτό στην περίπτωση του Note αποδίδει 90 ίππους ισχύος και κυρίως 200 Nm ροπής, διαθέσιμα μόλις από τις 1.750 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος του αυτοκινήτου και παρά τη μακριά κλιμάκωση του κιβωτίου 5 σχέσεων, οι επιδόσεις που προσδίδει κρίνονται αρκετά καλές και ικανές να κινήσουν με άνεση το Note τόσο εντός των τειχών της πόλεως, όσο και εκτός αυτών.

Το νέο Nissan Note βασίζεται σε νέα πλατφόρμα, το δάπεδο «V» που γνωρίζουμε από το Micra, η οποία προσφέρει καλύτερη ακαμψία από πριν, ενώ παράλληλα συμβάλει και στη συνολική μείωση του βάρους του αυτοκινήτου. Η ανάρτηση διατηρεί κλασικές λύσεις με Γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός και Ημιάκαμπτο άξονα στο πίσω μέρος, ενώ η υποβοήθηση του τιμονιού, όπως συνηθίζεται πλέον, είναι ηλεκτρική.

Γιατί μας ξάφνιασε ευχάριστα
Ένα ακόμα μοντέλο που ξάφνιασε θετικά φέτος με τη μοντέρνα του εμφάνιση και την χρηστικότητά του, είναι η δεύτερη γενιά του Nissan Note. Το νέο Nissan Note λανσάρεται ολικά αναβαθμισμένο, σε σχέση με το παρελθόν και παράλληλα δείχνει περισσότερο από ποτέ έτοιμο να λάβει έναν πιο σημαίνοντα ρόλο συγκριτικά με το παρελθόν, στην γκάμα των μοντέλων της μάρκας. Επίσης, μία από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις είναι η αύξηση των εσωτερικών χώρων.