Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Στη νέα φυσιογνωμία του Fiesta κυριαρχεί η τραπεζοειδής εμπρός μάσκα, πλαισιωμένη από νέους προβολείς και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.

Οι ενέσεις ποιότητας, ο εξαιρετικός 1,0 EcoBoost κινητήρας (πολυβραβευμένος), οι νέες τεχνολογίες που λανσάρει και η ανανεωμένη εμφάνιση αποτελούν σημαντικά όπλα του νέου Ford Fiesta.

Το Ford Fiesta έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πωλήσεις της μικρής κατηγορίας.

Ford Fiesta Facelift EcoBoost

85.705 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/11/2013

Στη νέα φυσιογνωμία του Fiesta κυριαρχεί η τραπεζοειδής εμπρός μάσκα, πλαισιωμένη από νέους προβολείς και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Νέο είναι και το καπό με πιο δυναμική σχεδίαση, όπως και ο προφυλακτήρας. Όσον αφορά στο οδηγικό κομμάτι, η καλή θέση οδήγησης και η ποιοτική αναβάθμιση στο εσωτερικό είναι το… ορεκτικό για την ευχάριστη οδηγική εμπειρία, που προσφέρει το ανανεωμένο Fiesta με τον 1,0 ΕcoBoost κινητήρα.

Η βασική διάταξη και ο πίνακας οργάνων δεν διαφοροποιούνται. Βελτιωμένη είναι η ποιότητα των υλικών, το άγγιγμα των οποίων αφήνει καλή αίσθηση, ενώ δεν υπάρχουν αλλαγές στις βασικές διαστάσεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Η ευρυχωρία του εσωτερικού παραμένει αμετάβλητη στα πολύ καλά επίπεδα. Το ίδιο ισχύει για τον χώρο αποσκευών των 290 λτ., που διαθέτει πάτωμα, το οποίο αυξομειώνει το βάθος του. Το ηλεκτρικό τιμόνι έχει ακόμη καλύτερη αίσθηση και αμεσότητα στη θέση της ευθείας, τη στιγμή που οι νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση έχουν βελτιώσει την επικοινωνία μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου. Στρίβει με αμεσότητα και υψηλά περιθώρια πρόσφυσης και πριν προλάβεις να το σκεφτείς έχεις βρεθεί στην επόμενη στροφή. 

Το καλύτερο νέο για το Fiesta είναι η τοποθέτηση του βραβευμένου 3κύλινδρου Ecoboost κινητήρα των 1.000 κ.εκ. με απόδοση 100 ίππων. Με 4,3 λτ./100 χλμ. και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ο νέος κινητήρας υπόσχεται χαμηλό κόστος χρήσης. Ο κινητήρας συνδυασμένος με σύστημα start/stop απαλλάσσεται από τέλη κυκλοφορίας, ενώ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Χωρίς κραδασμούς, με αρκετή δύναμη, αλλά κυρίως μεστό τράβηγμα από χαμηλά μέχρι να «τελειώσει» το στροφόμετρο, ο πολιτισμένος κινητήρας δείχνει να είναι... το ιδανικό ταίρι στο δυναμικό πλαίσιο του Fiesta.

Γιατί μας ξάφνιασε ευχάριστα
Οι ενέσεις ποιότητας, ο εξαιρετικός 1,0 EcoBoost κινητήρας (πολυβραβευμένος), οι νέες τεχνολογίες που λανσάρει και η ανανεωμένη εμφάνιση αποτελούν σημαντικά όπλα του νέου Ford Fiesta, που σε συνδυασμό με την ευχάριστη οδική συμπεριφορά θα του επιτρέψουν να συνεχίσει να... παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πωλήσεις της μικρής κατηγορίας.