11 φωτογραφίες »

Μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός στην νέα ειδική έκδοση C3 Aircross C-Series

30.834 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2021)

Μια νέα διαθέσιμη έκδοση του C3 Aircross είναι πλέον διαθέσιμη, η οποία αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο το DNA της γαλλικής μάρκας. Ο λόγος για την C-Series που στο επίκεντρο φέρνει την εξατομίκευση, το κομψό και άνετο εσωτερικό και το καλό Value For Money.

Κορυφαία άνεση και ευρυχωρία, οδική συμπεριφορά που διαμορφώνεται μέσω της μαγικής του ανάρτησης, εμφάνιση με πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης και μια πλούσια γκάμα οικονομικών κινητήριων συνόλων που συνδυάζονται με δελεαστικές τιμές είναι μερικά από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Citroen C3 Aircross.

Τώρα, σε αυτά προσθέστε και την εξοπλιστική έκδοση C-Series, η οποία έρχεται να τα τονίσει ακόμη περισσότερο αντικατοπτρίζοντας με το καλύτερο τρόπο το DNA της γαλλικής μάρκας καθώς το εξατομικευμένο design και το εκλεπτυσμένο εσωτερικό είναι πιο έκδηλα.
 
Μοναδικό στυλ και κορυφαία εξατομίκευση
Σήμα κατατεθέν της νέας έκδοσης C-Series είναι τα σκούρου κόκκινου χρώματος πλαίσια (Deep Red), τα οποία εντοπίζουμε στους προβολείς και στα καλύμματα των καθρεπτών. Στις πόρτες οδηγού και συνοδηγού υπάρχει, πλέον, κάτω από τους καθρέπτες ειδική ανάγλυφη σήμανση «C-Series» ενώ οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Nέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών MATRIX κοσμούν τους τροχούς, το οποίο έχει πίσω φυμέ τζάμια για να ενισχυθεί το περιπετειώδες, σπορ και μυστήριο προφίλ.

Συνολικά, υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμοι χρωματικοί συνδυασμοί για κάθε ανάγκη εξατομίκευσης, με Bi-Ton μαύρη οροφή στα χρώματα αμαξώματος Artense Grey, Platinium Grey και Natural White, αλλά και με λευκή οροφή στο μαύρο χρώμα αμαξώματος Perla Nera.
 
Μοντέρνο και high-tech εσωτερικό
Κομψότητα, εκλεπτυσμένο design και άνεση αποπνέει η καμπίνα του C3 Aircross C-Series. Μία οριζόντια κόκκινη γραμμή διακοσμεί το επάνω μέρος στα φαρδιά και super αναπαυτικά Advance Comfort καθίσματα, ενώ το σχεδιαστικό παζλ συμπληρώνουν ιδανικά οι λευκές ραφές και οι χρωματιστές πινελιές σε εξωτερικό και ταμπλό. Το λογότυπο C-Series πάνω στα καθίσματα «φωνάζει» για την μοναδικότητα της έκδοσης, με τις κόκκινες ραφές στα μαύρα πατάκια και την ειδική διακόσμηση στο κατώφλι της πόρτας να ολοκληρώνουν τον μοντέρνο και ποιοτικό διάκοσμο.

Αναλλοίωτος, φυσικά, παραμένει και ο high-tech χαρακτήρας στο εσωτερικό, με πολλές ανέσεις σε επίπεδο συνδεσιμότητας, αλλά και συστημάτων ασφαλείας. Η ψυχαγωγία οδηγού και συνεπιβατών καλύπτεται πλήρως με το σύστημα Multimedia Citroën Connect Radio και την έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, τον ψηφιακό δέκτη DAB με 6 ηχεία για κορυφαία εμπειρία ακρόασης και την λειτουργία Mirror Screen με υπηρεσίες συνδεσιμότητας Android Auto και  CarPlay.

Οι παροχές συνεχίζονται με αυτόματο κλιματισμό, αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων και προβολέων που διαθέτουν και σύστημα cornering light (φωτίζει την εσωτερική γωνία της κάθε στροφής). Πλήρης είναι και η σουίτα των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ABS με EBD και Brake Assist, ESP με λειτουργία αντιολίσθησης και Hill Assist για την εκκίνηση σε ανωφέρειες, Speed Limit Information με σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας που προσδιορίζουν μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα. Μην ξεχάσουμε το Intelligent Speed Adaptation που προσαρμόζει την ταχύτητα κίνησης στο cruise control ανάλογα με την όριο ταχύτητας.
 
Τρεις εκδόσεις κινητήρα από 17.500 ευρώ
Η ειδική έκδοση Citroen C3 Aircross C-Series ξεκινά από τα 17.500 ευρώ για την βασική έκδοση βενζίνης του 1.200άρη PureTech Turbo με απόδοση 110 ίππων. Οι diesel επιλογές είναι με τον BlueHDi των 1,5 λίτρων με απόδοση 100 και 120 ίππων, που συνδυάζονται αντίστοιχα με χειροκίνητο και αυτόματο (EAT6) κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Όλες οι επιλογές θέτουν ως βασική αρχή την οικονομία και την ασφάλεια, καθιστώντας συνολικά το Citroen C3 Aircross C-Series μία άκρως δελεαστική επιλογή.
 

SPRING SEAT
OPEL