• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Renault έχει ήδη παρουσιάσει τα Clio, Espace, Captur και Koleos στην πολυτελή έκδοση Initiale Paris και πλέον έφτασε η στιγμή για τα Scenic και Grand Scenic να ενταχθούν στην εν λόγω οικογένεια.

Τα μοντέλα προσφέρονται στη δαμασκηνί μεταλλική απόχρωση Amethyst Black. Ξεχωρίζουν από τη διαφορετική γρίλια, τα λογότυπα «Initiale Paris», τους LED προβολείς ομίχλης και τους αποκλειστικής σχεδίασης 20άρηδες τροχούς.

Τα βιβλία παραγγελιών θα ανοίξουν στις 7 Ιουνίου. Οι τιμές στη Γαλλία ξεκινούν από τα 33.200 ευρώ για το Scenic Initiale Paris και από τα 33.800 ευρώ για το Grand Scenic Initiale Paris.

Τα Scenic και Grand Scenic Initiale Paris στηρίζονται στην έκδοση Intens, της οποίας το επίπεδο εξοπλισμού διανθίζουν -μεταξύ άλλων- με premium ηχοσύστημα της Bose, έγχρωμο head-up display και Easy Park Assist.

Ανοίγοντας την πόρτα βλέπεις τα «Initiale Paris» μαρσπιέ και τα Nappa δερμάτινα καθίσματα, τιμόνι και επιλογέα. Οι εμπρός θέσεις είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες ενώ θερμαίνονται και κάνουν μασάζ.

Νέα Renault Initiale Paris

5.122 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/5/2017

Στην οικογένεια εκδόσεων «Initiale Paris» της Renault, έρχονται να προστεθούν δύο νέα μέλη, τα Scenic και Grand Scenic, τα οποία διανθίζουν την MPV φύση τους με πολυτελή χαρακτηριστικά.

 
Η Renault έχει ήδη παρουσιάσει τα Clio, Espace, Captur και Koleos στην πολυτελή έκδοση Initiale Paris και πλέον έφτασε η στιγμή για τα Scenic και Grand Scenic να ενταχθούν στην εν λόγω οικογένεια.
 
Αμφότερα τα μοντέλα προσφέρονται στη δαμασκηνί μεταλλική απόχρωση που η γαλλική εταιρεία ονομάζει Amethyst Black. Ξεχωρίζουν περαιτέρω από τη διαφορετική γρίλια της μάσκας, τα λογότυπα «Initiale Paris», τους LED προβολείς ομίχλης με λειτουργία cornering και τους αποκλειστικής σχεδίασης τροχούς των 20 ιντσών.
 
Ανοίγοντας την πόρτα βλέπεις τα «Initiale Paris» μαρσπιέ και τα Nappa δερμάτινα καθίσματα, τιμόνι και επιλογέα. Οι εμπρός θέσεις είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες ενώ θερμαίνονται και κάνουν μασάζ. Κερασάκι στην τούρτα είναι το φινίρισμα στην κεντρική κονσόλα και γύρω από το σύστημα infotainment.
   
Τα νέα Renault Scenic και Grand Scenic Initiale Paris στηρίζονται στην έκδοση Intens, της οποίας το επίπεδο εξοπλισμού διανθίζουν -μεταξύ άλλων- με premium ηχοσύστημα της Bose, έγχρωμο head-up display και Easy Park Assist.
 
Τα βιβλία παραγγελιών θα ανοίξουν στις 7 Ιουνίου, με τις επιλογές να είναι ανάμεσα στους 130 ίππους βενζίνης ή τους 130 και 160 του πετρελαίου, με την τελευταία να προσφέρεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Οι τιμές στη Γαλλία ξεκινούν από τα 33.200 ευρώ για το Scenic Initiale Paris και από τα 33.800 ευρώ για το Grand Scenic Initiale Paris.