Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

H έκδοση Ultimate του 3θυρου γαλλικού μικρομεσαίου μοντέλου φέρει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω με πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά, αναφορικά με το Megane Coupe.

Στο εσωτερικό του Renault Megane Coupe Ultimate ξεχωρίζουν τα εμπρός σπορτίφ θερμαινόμενα καθίσματα, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση φέρει δερμάτινο τιμόνι, πανοραμική ηλιοροφή, διζωνικό κλιματισμό & εξελιγμένο σύστημα infontainment.

Νέα ειδική έκδοση Ultimate για το Renault Megane Coupe

6.752 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/9/2014

Με 18άρες ζάντες αλουμινίου, θερμαινόμενα καθίσματα εσωτερικά, πανοραμική ηλιοροφή και εξελιγμένο σύστημα infontainment -μεταξύ άλλων- λανσάρεται η νέα ειδική έκδοση του Renault Megane Coupe.

 
Μια νέα ειδική έκδοση ανακοίνωσε η Renault για το ανανεωμένο Megane Coupe της, που ονομάζει Ultimate και χαρακτηρίζεται από αισθητικές αλλαγές κυρίως, σε σχέση με το «απλό» coupe μοντέλο.

Ειδικότερα, η έκδοση Ultimate του 3θυρου γαλλικού μικρομεσαίου μοντέλου φέρει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω με πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά, αναφορικά με το Megane Coupe, ενώ διαθέτει και 18άρες ζάντες αλουμινίου. Επίσης, μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα δίνουν έναν πιο «επιθετικό τόνο» στο στιλ της εν λόγω έκδοσης.

Στο εσωτερικό πάλι του Renault Megane Coupe Ultimate ξεχωρίζουν τα εμπρός σπορτίφ θερμαινόμενα καθίσματα, ενώ -μεταξύ άλλων- η συγκεκριμένη έκδοση φέρει δερμάτινο τιμόνι, πανοραμική ηλιοροφή, διζωνικό κλιματισμό, εξελιγμένο σύστημα infontainment, πεντάλ από αλουμίνιο και φινιρίσματα σε μαύρη λάκα.

Όσον αφορά τους κινητήρες του Renault Megane Coupe Ultimate, αυτή η έκδοση θα φέρει τους γνώριμους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες της γαλλικής φίρμας που «φορά» και το απλό coupe, τον βενζινοκινητήρα 1,4 λτ. ΤCe 130 με 130 PS & τον diesel 1,6 λτ. Energy dCi 130 με απόδοση 130 ίππους.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η ειδική αυτή έκδοση του
Renault Megane Coupe διατίθεται ήδη στη Γαλλία με τιμή 25.700 ευρώ για την τοπική αγορά.