• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Από όποια γωνία και να το κοιτάξεις, το νέο Scenic είναι φανερό πως παραπέμπει σχεδιαστικά στο Clio.

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα από το νέο Renault Scenic.

Νέο Renault Scenic

5.223 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/2/2016

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του νέου Reanult Scenic, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση της Γενεύης.

 
Βρισκόμαστε λίγες μόλις ημέρες πριν την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης και όπως είναι φυσικό ξεκίνησαν οι πρώτες... διαρροές νέων μοντέλων. Αυτή τη φορά είναι το Renault Scenic που... βιάστηκε να δει τα φώτα της δημοσιότητας. 

Το γαλλικό πολυχρηστικό μοντέλο, όπως φαίνεται και από την πρώτη αυτή, επίσημη εικόνα, θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Renault Clio. Κάτι που σηματοδοτείται από την εμπρός μάσκα και τα φώτα, αλλά και το χαρακτηριστικό ανάγλυφο του αμαξώματος στις πίσω πόρτες.


Όσον αφορά τις διαστάσεις του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, το νέο Scenic θα μεγαλώσει και θα παραμείνει πιστό στις αρχές του, κάτι που σημαίνει έμφαση στην πρακτικότητα και την ευρυχωρία.  

Τέλος, αν και ακόμη δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφόρηση, θεωρούμε βέβαιο πως κάτω από το καπό του νέου Scenic θα βρεθούν μεταξύ άλλων τα μοτέρ 1,2 TCe των 110 ίππων έως και το 1,6 TCe των 205 ίππων, ενώ στους πετρελαιοκινητήρες θα δούμε τους 1,5 dCi και 1,6 dCi.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου από τη Renault τις ερχόμενες ημέρες. Το λανσάρισμά του θα γίνει πανευρωπαϊκά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οπότε το περιμένουμε και στη χώρα μας.