• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μία ακόμα επιλογή κινητήρα πρόσφερε στο Megane η Renault.

Η περιορισμένη έκδοση του Megane Blue dCi 150 θα παρουσιαστεί στη Γαλλία και στις αντιπροσωπείες της Renault το τριήμερο 13-16 Ιουνίου.

Νέος κινητήρας για το Renault Megane

2.492 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/5/2019

Μία ακόμα επιλογή κινητήρα πρόσφερε στο Megane η Renault, το οποίο τώρα θα έχει τη δυνατότητα να λάβει ισχύ από τον πετρελαιοκινητήρα 1,7 λίτρων Blue dCi 150 που συνδυάζεται με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Το εν λόγω μοτέρ συνδέεται με τα Blue dCi 95 και 115, προσφέροντας ροπή 340 Nm από τις 1.750 σ.α.λ, αλλά και 150 ίππους.  Μάλιστα σύμφωνα με τη Renault ο συνδυασμός του κινητήρα αυτού με το εξατάχυτο κιβώτιο, υπόσχεται κατανάλωση 4,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.
 
Εκτός του νέου κινητήρα που λαμβάνει το Megane σε όλη του τη γκάμα, η Renault ανακοίνωσε πως θα προσφέρει και μια περιορισμένη έκδοση του μοντέλου στην έκδοση estate. Ακολουθώντας τα βήματα του σεντάν το περιορισμένης έκδοσης Megane estate έρχεται με νέα χαρακτηριστικά τα οποία κοστολογούνται σε 600 επιπλέον ευρώ σε σχέση με το στάνταρ μοντέλο.
 


Ειδικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, φιμέ τζάμια, μαύρα καπάκια στους πλαϊνούς καθρέπτες και λογότυπα που αναφέρουν τη σπανιότητα των μοντέλων, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τη νέα εικόνα που θα έχουν τα μοντέλα της περιορισμένης έκδοσης. Παράλληλα, περισσότερα είναι τα συστήματα ασφαλείας αλλά και η τεχνολογία, όπως μία οθόνης αφής 7,0 ιντσών, ηλεκτρικοί αναδιπλούμενοι καθρέφτες, αυτόματο σύστημα εναλλαγής φώτων, σύστημα προειδοποίησης απόκλισης από τη λωρίδα, αναγνώριση οδικών σημάτων κ.α.
 
Η περιορισμένη έκδοση του Megane Blue dCi 150 θα παρουσιαστεί στη Γαλλία και στις αντιπροσωπείες της Renault το τετραήμερο 13-16 Ιουνίου. Οι τιμές του Megane σεντάν με το νέο κινητήρα ξεκινούν από τις 32.800 ευρώ στη Γαλλία, ενώ η ίδια έκδοση σε estate από 33.800 ευρώ. Τέλος το περιορισμένης έκδοσης Megane estate ξεκινά από 24.900 ευρώ.

44 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  MEGANE