• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Οι εικόνες προέρχονται από την ιστοσελίδα autoevolution.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι εικόνες προέρχονται από την ιστοσελίδα autoevolution.

Νέος σχεδιασμός και δύο οθόνες στο νέο Renault Kadjar

8.856 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2021)

Εικόνες του ολοκαίνουργιου Renault Kadjar έκαναν την εμφάνισή τους δίνοντας μία πρώτη ματιά στο γαλλικό SUV τόσο μέσα όσο και έξω.

Στο δρόμο κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης εντοπίστηκε το δεύτερης γενιάς Renault Kadjar, το οποίο έρχεται για να πάρει την σκυτάλη από το προηγούμενο. Παρά το γεγονός πως το γαλλικό SUV εντοπίστηκε πλήρες από καμουφλάζ τα πρώτα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού του μπορούν να φανούν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πρώτα στοιχεία για τον σχεδιασμό του 

Σύμφωνα λοιπόν με τις εικόνες που έχουμε στη διάθεσή μας το νέο Kadjar έχει πιο έντονες γραμμές, διαθέτει καινούργια γρίλια και επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, όπως και νέου προβολείς LED. Η γραμμή της οροφής είναι λίγο πιο τοξωτή πίσω από την μεσαία κολόνα, ενώ στο πίσω μέρος τα φωτιστικά LED σώματα είναι πιο λεπτά. Από κει και πέρα άλλες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν το χώρο για την πινακίδα κυκλοφορίας που έχει μετακινηθεί από τον προφυλακτήρα στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Δύο οθόνες α λα τάμπλετ στο εσωτερικό

Η Renault αναβάθμισε σημαντικά και την καμπίνα της νέας γενιάς του Kadjar. Το μοντέλο διαθέτει έναν εντελώς νέο ταμπλό, στο οποίο δεσπόζουν δύο οθόνες α λα τάμπλετ, με τη μία να έχει τον ρόλο του πίνακα οργάνων και τη δεύτερη να φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Η κεντρική κονσόλα ενσωματώνει νέα χειριστήρια για λειτουργίες όπως ο κλιματισμός, ενώ από την εικόνα φαίνεται πως διαφορετικό σχεδιασμό έχει και το τιμόνι.   

Ίδια πλατφόρμα με το Nissan Qashqai

Από κει και πέρα, όπως και η τρίτη γενιά του Nissan Qashqai, έτσι και το Renault Kadjar θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα CMF-C. Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να υιοθετήσει ανάλογα συστήματα κίνησης με το ιαπωνικό μοντέλο. Σύμφωνα μάλιστα με τη φημολογία που έχει ακολουθήσει το μοντέλο, επιλογές ντίζελ πιθανότατα θα απουσιάζουν από την γκάμα του.  

Το νέο Renault Kadjar θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή εντός του 2022.

Εντοπίστηκε στο δρόμο το νέο Renault Kadjar
- Το γαλλικό SUV κερδίζει νέο εξωτερικό σχεδιασμό.
- Δύο οθόνες στο εσωτερικό του για πίνακα οργάνων και infotainment!
Τι άλλα στοιχεία περιμένεις να δεις από τη νέα γενιά του γαλλικού SUV;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

14 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  KADJAR