• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αντίστροφα μετράει το ηλεκτρικό crossover της Renault,City K-ZE για να κάνει το ντεμπούτο του.

Στο εξωτερικό μέρος το K-ZE θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το Captur.

Ντεμπουτάρει το Renault City K-ZE

2.816 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/4/2019

Αντίστροφα μετράει το ηλεκτρικό crossover της Renault,City K-ZE για να κάνει το ντεμπούτο του, κάτι που θα συμβεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, όπως επίσημα ανακοίνωσε η γαλλική εταιρεία.

Έχοντας πάρει μία πρώτη γεύση από το πρωτότυπο K-ZE Concept, το οποίο είδαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το περασμένο φθινόπωρο, το μοντέλο παραγωγής θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της μάρκας που προορίζεται για την Κίνα, αλλά δεν περιορίζεται στη Λαϊκή Δημοκρατία, καθώς τελικά θα πωληθεί και σε άλλες παγκόσμιες αγορές.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Ωστόσο μέχρι στιγμής  γνωρίζουμε πως το μοντέλο είναι ικανό να ταξιδεύει για 250 χιλιόμετρα μέχρι να χρειαστεί φόρτιση, σύμφωνα με τον προηγούμενο κύκλο δοκιμών NEDC. Έτσι βάσει του WLTP η αυτονομία του υπολογίζεται να είναι μικρότερη, ωστόσο αυτό είναι μία εικασία και καλό θα είναι να περιμένουμε τα επίσημα στοιχεία που θα ανακοινώσει σε λίγες ημέρες η Renault.
 
Παίρνοντας στοιχεία από το πρωτότυπο, στο εξωτερικό μέρος το K-ZE θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το Captur, ωστόσο όντας ηλεκτρικό δεν απαιτείται να έχει εισόδους αέρα για την ψύξη του κινητήρα. Ως εκ τούτου έχει λάβει μία κλειστή γρίλια, η οποία συνοδεύεται από λεπτά φωτιστικά σώματα, ενώ στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα έχουν τοποθετηθεί προβολείς που διαιρούνται σε τρία μικρά τετράγωνα. Πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε τις μεγάλες ζάντες αλλά και την γαλάζια οροφή, η οποία μας θυμίζει πως πρόκειται για ένα μοντέλο μηδενικών ρύπων, ενώ στο πίσω μέρος έχει εγκατασταθεί μία μικρή αεροτομή στο πάνω μέρος του παρμπρίζ.
 
Τέλος το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει μία οθόνη η οποία φιλοξενεί στο σύστημα πλοήγησης αλλά και άλλες διαθέσιμες υπηρεσίες.

Tags: RENAULT