• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οδηγούμε το νέο Renault Kadjar

33.555 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2018)

Αντίθετα με την πεπατημένη όπου οι αλλαγές σε ένα facelift είναι περιορισμένες, στο Kadjar η Renault έκανε αρκετά παραπάνω. Νέα εμφάνιση, ολοκαίνουριοι κινητήρες, αισθητά βελτιωμένο εσωτερικό, και πιο ολοκληρωμένη οδική συμπεριφορά συνθέτουν τώρα ένα ακόμη πιο επιτυχημένο παζλ...

RENAULT: Αll new Renault Arkana. Hybrid by nature. Από 25.290€

What is new
- Νέα σχεδίαση
- Ολοκαίνουριοι κινητήρες
- Βελτιωμένο εσωτερικό
- Στην Ελλάδα την άνοιξη
 
Ας είμαστε ειλικρινείς. Το να έχεις συγγένεια με ένα πολύ επιτυχημένο πρόσωπο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα γιατί συνεχώς συγκρίνεσαι με αυτό. “Ο αδερφός σου είναι εκεί καλύτερος, ο αδερφός σου το κάνει αυτό διαφορετικά, δεν είσαι σαν τον αδελφό σου” και ου τω καθεξής. Έτσι, για να επιβιώσεις, πρέπει να αποκτήσεις γρήγορα τη δική σου ταυτότητα και να προσπαθείς ακόμη περισσότερο. Κάπως έτσι, λοιπόν, είναι τα πράγματα και με το Renault Kadjar. Το γαλλικό μοντέλο είναι αδερφό μοντέλο με το best seller, Nissan Qashqai, όμως με τη δική του ταυτότητα, από το 2015 όπου και παρουσιάστηκε, κατάφερε να καθιερωθεί στη δημοφιλή κατηγορία των οικογενειακών SUV, έχοντας κερδίσει περισσότερους από 450.000 πελάτες σε πάνω από 50 χώρες.

Πλέον, στη μέση της εμπορικής του καριέρας ήρθε η στιγμή να ανανεωθεί. Και μάλιστα, επειδή η στιγμή είναι κομβική, οι άνθρωποι της Renault δεν έμειναν στις επιδερμικές αλλαγές ενός facelift. Αλλαξαν την εμφάνιση, εξέλιξαν brand new κινητήρες οι οποίοι πληρούν τις αυστηρότερες περιβαλλοντικές προδιαγραφές, βελτίωσαν το εσωτερικό, ενώ ένα μικρό fine-tuning στην ανάρτηση ολοκληρώνει τη θετική εικόνα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

16 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  KADJAR