2 φωτογραφίες »

«Μικρό SUV με τούρμπο κινητήρα 100 ίππων και καλό εξοπλισμό στα 16 και κάτι χιλιάρικα είναι συμφέρουσα και έξυπνη αγορά. Ειδικά με εγγύηση 7 ετών»

Kia Stonic: Από 16.190 ευρώ

60.727 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2020)

Έκδοση: 1,0 T-GDI 100 PS Optimum
Το μικρό Crossover της Kia με τον νεανικό του χαρακτήρα σε εμφάνιση και χαρακτηριστικά είναι από τα πιο προσιτά B-SUV αγοράς, με τιμή για την ατμοσφαιρική βασική του έκδοση τα 13.890 ευρώ. Βέβαια εμείς προτιμήσαμε την τούρμπο έκδοση των 1.000 κ.εκ απόδοσης 100 ίππων στο μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού
Optimum, καθώς θεωρούμε πως αξίζει τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει (από 16.190 ευρώ).
 
Ο λόγος που επιλέξαμε τον τούρμπο κινητήρα είναι σαφώς οι επιδόσεις, στις οποίες υπερτερεί σημαντικά, αλλά και η λειτουργία του με το μεγάλο φάσμα εκμεταλλεύσιμων στοφών που εξυπηρετεί σε κάθε περιβάλλον οδήγησης. Παράλληλα το Stonic είναι από τα πιο οδηγοκεντρικά μοντέλα της κλάσης, όντας απολαυστικό στο δρόμο και προβλέψιμο σε οριακές καταστάσεις. Χαρακτηριστικά που αναδεικνύονται περισσότερο με αυτό το μοτέρ. Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε με 500 ευρώ επιπλέον την ακόμα πιο ισχυρή έκδοση των 120 ίππων, ωστόσο και οι 100 για το ελαφρύ αμάξωμα του Stonic, κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.
 
Το μεσαίο πακέτο εξοπλισμού Optimun κινείται στο μέσο όρο της κατηγορίας και πέρα από τα απαραίτητα στοιχεία και ηλεκτρονικά διαθέτει και έξτρα όπως ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, μεγάλη έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας. Εν κατακλείδι, μικρό SUV με τούρμπο κινητήρα και καλό εξοπλισμό στα 16 και κάτι χιλιάρικα το λες έξυπνη αγορά. Ειδικά όταν συνοδεύεται και από εγγύηση 7 ετών, όπως αυτή της Kia.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Πώς λειτουργεί το Toyota GR Yaris Hybrid Rally1;
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel