Με το μεγαλύτερο ύψος στο εσωτερικό

Το εσωτερικό του Fiat 500L είναι μοντέρνο σχεδιαστικά και διαθέτει αρκετές θήκες για την αποθήκευση μικροαντικειμένο.

Ο χώρος αποσκευών του Fiat 500L είναι στα 343 λτ., ενώ με την αναδίπλωση των καθισμάτων εκτοξεύεται στα 1.310 λτ. Ο διπλός πάτος είναι βαθύς και βολικός ώστε να είναι το πορτ-μπαγκάζ πάντοτε τακτοποιημένο.

Στην πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού υπάρχει μία θήκη όπου τα παιδιά μπορούν να ακουμπήσουν ένα μπλοκ ζωγραφικής ή ένα βιβλίο.

Η καφετέρια μπορεί να μην αποτελεί λόγο αγοράς για τον οικογενειάρχη που αναζητά την ευρυχωρία, ωστόσο είναι ενδεικτικό του μοντέρνου στιλ που διαθέτει το ιταλικό μοντέλο.

Fiat 500L 1,3 Mjet: Κάνει και καφέ…

107.685 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/5/2015

Όχι δεν είναι υπερβολή, στο Fiat 500L μπορείς να φτιάξεις espresso με την εσπρεσσιέρα η οποία βρίσκεται ανάμεσα στα καθίσματα των εμπρός επιβατών (προαιρετικός εξοπλισμός). Ωστόσο, highlight του μοντέλου μάλλον δεν είναι η καφετέρια της Lavazza, αλλά το ιδιαίτερό του στιλ, η πρακτικότητα και η ευρυχωρία στο εσωτερικό καθώς και ο οικονομικός του χαρακτήρας που πηγάζει από τον 1,3 πετρελαιοκινητήρα των 85 ίππων ο οποίος εξασφαλίζει ικανοποιητικές επιδόσεις και οικονομία καυσίμου (4,2 λτ./100 χλμ.).
Η τιμή του Fiat 500L ξεκινά για την βασική έκδοση Pop από τα 14.690 ευρώ με έκπτωση και απόσυρση, ενώ το πετρελαιοκίνητο 1,3 Mjet που είναι ίσως η πιο ενδεδειγμένη επιλογή για τον οικογενειάρχη ο οποίος καλύπτει πολλά χιλιόμετρα ανάμεσα σε σπίτι, γραφείο, σούπερ-μάρκετ, σχολείο, φροντιστήρια κτλ. κοστίζει λίγο πάνω από 17.000 στην μεσαία και πλουσιότερη έκδοση Pop Star. Στο κομμάτι της ευρυχωρίας, ο χώρος των αποσκευών του Fiat 500L ανέρχεται στα 343 λτ. ο οποίος είναι υπεραρκετός για τις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων αυτός εκτοξεύεται στα 1.310 λίτρα και είναι ικανός ακόμη και για μίνι μετακόμιση. Αυτό οφείλεται φυσικά στο αυξημένο ύψος του εσωτερικού του μοντέλου το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα στις μετρήσεις μας και χωρίς υπερβολές τέτοιο ώστε να χωρέσουν με άνεση ακόμη και 2μετροι επιβάτες…

 
 • elmariachi

  Αυτό το άρθρο είναι τουρλουμπούκι. Ανακατεμένα, μικρομεσαία sedan, MPV, crossover με κριτήριο επιλογής την τιμή και όχι τις μεταφορικές ανάγκες. Τρέχα γύρευε.

    12
 • Jalisco no te rajes

  Κι όμως, εγώ που ψάχνω για οικογενειακό, αυτά ακριβώς (+ το Auris και το Civic) κοιτάω. Δέν είναι απαραίτητο να έχεις κατασταλάξει μεταξύ χάτσμπακ, σεντάν και μικρού MPV . Τα βασικά τους στοιχεία άλλωστε (για οικογενειακό αυτοκίνητο) είναι κοινά> σχετικό χαμηλό κόστος κτήσης και συντήρησης, χώροι (κυρίως αποσκευών) και χαμηλή κατανάλωση.

    6
 • Kostas

  Ωραίο το Note, ευρύχωρο. Αν και μάλλον η άνεση των χώρων χαρακτηρίζει τη nissan γιατί και το pulsar που κινείται πάνω κάτω στην ίδια κατηγορία είναι το πιο ευρύχωρο στην κατηγορία του λόγω του μεγάλου μεταξονίου (2.7 μέτρα)

    3
 • Γιάννης

  Θα ήθελα να δώ και pulsar σ αυτή τη σύγκριση

    3
 • Antonis85

  To Captur που το έχω οδηγήσει είναι πολύ όμορφο μέσα έξω. To αρθρο βέβαια συγκρίνει ανόμοια μοντέλα, σε χώρους στην κατηγορία του θα έλεγα το Note και το CMAX αλλα ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες.. τρέχα γύρευε..

    2
 • Nikaras

  Γιατί δηλαδή ρε elmariachi, δεν κατάλαβα, Εγώ δεν μπορώ να επιλέξω από αυτά; Πρέπει να είναι όλα σεντάν, χατς κλπ; Όταν έχεις λεφτά και θες να πάρεις κάτι τα κοιτάς όλα ανεξαρτήτως αμαξώματος, αρκεί να καλύπτουν τις ανάγκες σου.

    2
 • Kostas

  Απλώς όταν έχεις οικογένεια το μέγεθος ενός αυτοκινήτου διευκολύνει τις μετακινήσεις και ειδικά τα ταξίδια, χωρίς φυσικά αυτό να είναι δεσμευτικό.

    1
 • σπυρος

  Ειμαι κατοχος μικρου απο αυτα που παρουσιαζετε.πρωην κατοχος κλασικου σενταν πολυ μεγαλυτερου σε διαστασεις μπορω να πω οτι το μικρο κερδιζει κατα κρατος σε χωρους και σε πορτ μπαγκαζ.οποτε μην κρινουμε παντα με βαση το μεγεθος.

    1
 • stravogeo

  όταν λέμε οικογενειακά εννοούμε να χωράει μια οικογένεια με 2-3 παιδιά που είναι ο μέσος όρος. με 3 παιδιά πίσω και τα μπαγκάζια χωράνε για ταξίδι με άνεση και ασφάλεια? εκτός και εάν εννοείται η μετακίνηση οικογένειας για μέσα στην πόλη. Και βέβαια δεν υποχρεώνει κανείς εάν θα πάρει σενταν, mpv ή suv αλλά σίγουρα δεν είναι οικογενειακά (για 5 άτομα) τα μικρά σε χώρους αυτοκίνητα τύπου yaris

    1