Opel: Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» σε ισχύ μέχρι τέλος Μαρτίου

Opel: Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» σε ισχύ μέχρι τέλος Μαρτίου

2.461 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2024)

- Το πρόγραμμα έλαβε παράταση λόγω της αυξημένης ζήτησης
- Το όφελος της απόσυρσης μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ
- Η μάρκα αναλαμβάνει πλήρως όλη τη διαδικασία

Το πρόγραμμα έλαβε παράταση λόγω της αυξημένης ζήτησης

Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» της Opel έρχεται να δώσει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία. Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση των πελατών στις εκθέσεις Opel και θέλοντας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση και τις παραγγελίες, η Opel δίνει παράταση στο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» μέχρι και το τέλος Μαρτίου.

Το όφελος της απόσυρσης μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος της απόσυρσης μπορεί να φτάσει έως και τα €3.500, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί. Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο, ετοιμοπαράδοτο και σύγχρονο μοντέλο της Opel, συνοδευόμενο με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Η μάρκα αναλαμβάνει πλήρως όλη τη διαδικασία

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισπευτούν μια έκθεση opel και το προσωπικό της εταιρείας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία.
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.

ford
4green