• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Φθηνότερα τα Renault στην Ελλάδα από ό,τι στη Γαλλία!

26.398 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/10/2020

Αγοράζουμε φθηνότερα τα Renault στην Ελλάδα από ό,τι στη Γαλλία! Η Renault είναι μια εταιρεία που έχει επιτύχει να προσφέρει σε χαμηλότερες τιμές τα μοντέλα της εδώ, από ό,τι στην χώρα προέλευσής τους. Πως γίνεται αυτό;

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!


Κάθε καινούργιο αυτοκίνητο που πωλείται στην ελληνική αγορά επιβαρύνεται με φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ), αλλά και με ειδικό τέλος ταξινόμησης (σ.σ εφόσον δεν είναι υβριδικό ή ηλεκτρικό). Αυτό όπως είναι λογικό αυξάνει σημαντικά την λιανική τιμή του όμως ο Έλληνας συνεχίζει και αγοράζει φθηνότερα από κάποιες άλλες ευρωπαικές χώρες.

Η Renault είναι μια εταιρεία που έχει παράδοση στη συγκεκριμένη πολιτική με την Teoren Motors A.E. να έχει καταφέρει και να έχει συνάψει εξαιρετικές τιμολογιακές συμφωνίες με την μητρική εταιρεία στη Γαλλία. Αποτέλεσμα αυτών είναι τα αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρείας να είναι φθηνότερα στη χώρα μας από ό,τι εκεί και ιδιαίτερα στις βασικές εκδόσεις των σημαντικότερων μοντέλων της*.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς γίνεται στη σύγκριση τιμών μεταξύ των 5 σημαντικότερων μοντέλων της γαλλικής εταιρείας σε Ελλάδα και Γαλλία και από ποιες τιμές ξεκινούν στις 2 χώρες, αλλά και ποια είναι η διαφορά στην τιμή σε κοινές πιο πλούσιες εκδόσεις.

* Το μικρομεσαίο Renault Megane δεν συμπεριλαμβάνεται στην σύγκριση τιμών διότι στη Γαλλία διατίθεται σε διαφορετική έκδοση από την Ελλάδα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε