Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Πεντάστερα τα VW Polo και Taigo, το Renault Megane & το Lexus NX

Πεντάστερα τα VW Polo και Taigo, το Renault Megane & το Lexus NX

2.044 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2022)

Mε πέντε αστέρια βαθμολογήθηκαν το ανανεωμένο VW Polo, το νέο Taigo, το καινούριο Renault Megane E-Tech και το Lexus NX. Τέσσερα αστέρια για την BMW Σειρά 2 Coupe.

Euro NCAP: Tα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών για το 2022

To Euro NCAP δημοσίευσε τα αποτελέσματα του πρώτου κύκλου δοκιμών που έκανε για το 2022. Το ανανεωμένο Volkswagen Polo και το νέο Taigo κατάφεραν να κερδίσουν πέντε αστέρια. Το Megane E-Tech, το πρώτο μοντέλο της Renault που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της φίρμας για ηλεκτρικά οχήματα πέτυχε επίσης κορυφαία βαθμολογία ασφάλειας, όπως συνέβη και με το νέο Lexus NX. Αντίθετα, η BMW Σειρά 2 Coupé βραβεύτηκε με τέσσερα αστέρια. Ο Euro NCAP έκανε γνωστό επίσης πως το ID.5 και το Ford Tourneo, ως αδελφά μοντέλα των ID.4 και VW Caddy βαθμολογούνται επίσης με 5 αστέρια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

5άστερο το ανανεωμένο VW Polo

To ανανεωμένο Volkswagen Polo μπήκε ξανά στο μικροσκόπιο του Euro NCAP αυτή την φορά εξοπλισμένο με κεντρικούς αερόσακους και πιο ικανά συστήματα αποφυγής σύγκρουσης. Το VW Polo βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια λαμβάνοντας:

Προστασία ενηλίκων: 94% 
Προστασία παιδιών: 80% 
Προστασία πεζών: 70%
Safety Assist: 70%
 

Eξαιρετική επίδοση στην προστασία των επιβατών το VW Taigo

To VW Taigo είναι το πρώτο coupe μικρό SUV της φίρμας και όπως και το Polo δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει κορυφαία βαθμολογία, σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση στην ασφάλεια των ενήλικων επιβατών. Το νέο Taigo έλαβε:

Προστασία ενηλίκων: 94% 
Προστασία παιδιών: 84% 
Προστασία πεζών: 71%
Safety Assist: 70%

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: