• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πάνω στο νέο Captur εργάζονται οι άνθρωποι της Renault.

Όπως όλα δείχνουν το δημοφιλές SUV θα φτάσει το 2020.

Plug-in υβριδικό το νέο Captur

4.041 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2018)

Πάνω στο νέο Captur εργάζονται οι άνθρωποι της Renault το οποίο αναμένεται να είναι το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της γαλλικής φίρμας.

Όπως όλα δείχνουν το δημοφιλές SUV θα φτάσει το 2020 και μεταξύ άλλων θα παίρνει ισχύ από ένα ολοκαίνουργιο plug-in υβριδικό σύστημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, το νέο μοντέλο θα έχει στη σύνθεσή του έναν τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων ο οποίος θα προέρχεται από τη Nissan και θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, που θα έχει διπλό ρόλο.
 
Αφενός θα παρέχει στον βενζινοκινητήρα πρόσθετη ισχύ αφετέρου θα προσφέρει αυτονομία κίνησης μέσω ηλεκτρισμού για περίπου 48 χιλιόμετρα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί οι επιδόσεις ωστόσο σίγουρο είναι πως η ηλεκτρική μονάδα θα αντλεί ενέργεια από μία μπαταρία 9,8kWh.
Από κει και πέρα ο νέος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,33 λίτρων που βρίσκεται στην τελευταία Mercedes A-Class θα προστεθεί στη γκάμα των μηχανικών συνόλων, ενώ παρούσα θα είναι και μία τουλάχιστον diesel επιλογή.
 
Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση το νέο Captur δεν αναμένεται να αλλάξει δραματικά στο μπροστά μέρος, το οποίο θα αποκτήσει στοιχεία από το Megane, ωστόσο στο πίσω θα λάβει νέα φωτιστικά σώματα διαφοροποιώντας το έτσι σε μεγάλο βαθμό από το τρέχον μοντέλο. Η καμπίνα θα εξοπλιστεί με το νέο σχεδιαστικά ταμπλό της Renault, ενώ η οθόνη αφής του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης θα εδρεύει στη μέση.
 
Τέλος αναμένουμε ότι το επόμενο Captur θα κάνει ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός όσον αφορά την τεχνολογία, με τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού να βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό.

49 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CAPTUR