• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H teaser εικόνα.

Πρώτη εικόνα του νέου SUV της Suzuki

7.027 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/1/2020

To αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί σε μορφή concept αλλά η έκδοση παραγωγής δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί.

Ford: Μοναδικές προσφορές Ford από 24/11 έως 15/12


Tην πρώτη teaser φωτογραφία από το νέο ηλεκτρικό SUV που θα παρουσιάσει στην Έκθεση Auto Expo της Ινδίας που λαμβάνει χώρα από τις 7 έως τις 12 Φεβρουαρίου αποκάλυψε Suzuki.

H φωτογραφία απεικονίζει ένα crossover με αρκετά coupe χαρακτηριστικά με άγρια εμπρός φωτιστικά σώματα και πολύ ιδιαίτερα πίσω φώτα. Το όνομα του θα είναι Futuro-e Concept με τον CV Raman, υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας να αναφέρει για αυτό: «H σχεδίαση του είναι ένας συνδυασμός coupe και SUV στοιχείων. Έχει σημαντικές διαφορές από τα mainstream SUV και έχει σκοπό να αυξήσει τα στάνταρ που πρέπει να έχουν τέτοιου είδους οχήματα στην Ινδία. Το αυτοκίνητο προσφέρει μια καλή ματιά στο μέλλον της σχεδιαστικής ταυτότητας της μάρκας».

Με δεδομένο πως το Futuro-e θα παρουσιαστεί σε μορφή concept, πηγές μέσα από την Suzuki κάνουν λόγο ότι η φίρμα έχει δώσει το πράσινο φως για να κατασκευαστεί η έκδοση παραγωγής του μοντέλου. Φυσικά, το πρωτότυπο θα έχει κάποιες διαφορές σε σχέση με αυτό που θα βγει από το εργοστάσιο, ωστόσο τα περισσότερα στοιχεία θα μεταφερθούν ακέραια στην γραμμή παραγωγής.

Πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε στην παλέτα των κινητήριων συνόλων δεν υπάρχουν, οι φήμες κάνουν λόγο ωστόσο πως θα προσφερθούν τόσο μηχανικά σύνολα βενζίνης και diesel όσο και ηλεκτρικές εκδόσεις.

Tags: SUZUKI