• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εκτεταμένη είναι η χρήση μαλακών υλικών στην πλήρως ανασχεδιασμένη καμπίνα, με την curved οθόνη 9,3 ιντσών να κλέβει τις εντυπώσεις.

Τα νέα λεπτότερα και ψηλότερα καθίσματα θα στηρίξουν καλύτερα τον οδηγό.

Από την άλλη οι πίσω επιβάτες θα νιώσουν πιο «κλειστοφοβικά», λόγω της χαμηλότερης οροφής και των μικρότερης επιφάνειας τζαμιών.

Eσωτερικό: ριζικά διαφοροποιημένο και hi-tech

14.494 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/3/2019

Μπορεί εξωτερικά ο σχεδιασμός να μην είχε μεγάλη απόκλιση από το προηγούμενο μοντέλο , ωστόσο εσωτερικά τίποτα δε θυμίζει Clio. H καμπίνα έχει αλλάξει ριζικά όσον αφορά στο ντιζάιν της, όπου θα συναντήσουμε νέα διάταξη στο ταμπλό εν ονόματι «Smart Cockpit» με σημείο αναφοράς στοιχείο τη νέα, κάθετα τοποθετημένη κουρμπαριστή οθόνη αφής 7 ή 9,3 ιντσών του συστήματος infotainment, που αποπνέει έναν οδηγοκεντρικό χαρακτήρα, έχοντας μια ελαφρά κλίση προς τον οδηγό. Πέραν αυτής, το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων μεγέθους από 7 έως 10 ιντσών με τον οποίο εφοδιάζεται για πρώτη φορά το γαλλικό μικρό.

Οι αλλαγές δε σταματούν εδώ, καθώς πλήρως ανασχεδιασμένη είναι και η κεντρική κονσόλα κάτω από την οθόνη, με περιστροφικούς διακόπτες για τον κλιματισμό, αλλά και μπουτόν τύπου πιάνο, που ορίζουν διάφορες λειτουργίες. Στη βάση της και σχετικά ψηλά τοποθετημένος βρίσκεται ο επιλογέας ταχυτήτων, έχοντας μπροστά του έναν αποθηκευτικό χώρο για μικροαντικείμενα, ο οποίος μπορεί να υποστηρίξει και ασύρματη φόρτιση κινητού.

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είναι η εκτεταμένη χρήση μαλακού στην αφή υλικού σε πολλά μέρη της καμπίνας, τουλάχιστον στην έκδοση που είδαμε από κοντά, ακόμα και στο σημείο που ακουμπάει το γόνατο του οδηγού στην εξωτερική πλευρά της βάσης του επιλογέα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

77 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO