• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η γαλλική μάρκα προσφέρει στο Clio RS ένα πιο «επιθετικό» bodykit.

Το εσωτερικό.

RS Performance αξεσουάρ για το Clio RS

3.125 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/12/2018

Γνωρίστε τα νέα αξεσουάρ που προσφέρει η Renault στο Clio RS και απολαύστε το μοναδικό βίντεο που ετοίμασε.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Τα RS Performance Parts για το Clio RS παρουσίασε η Renault Sport θέλοντας να αναβαθμίσει τόσο την εμφάνιση όσο και κάποια από τα μηχανικά μέρη του υψηλών επιδόσεων μοντέλου.

Η γαλλική μάρκα προσφέρει στο Clio RS ένα πιο «επιθετικό» bodykit που συνδυάζεται αρμονικά με ένα σετ από Turini ζάντες αλουμινίου σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα, καθίσματα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, μπάρα θόλων, νέο πιο σπορ σύστημα ανάρτησης και ισχυρότερα φρένα. Όλος αυτός ο εξοπλισμός προέρχεται από την κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώ η Renault υπόσχεται ότι σύντομα θα γίνει διαθέσιμος και στο Megane RS.
 
Τα RS Performance αξεσουάρ έρχονται πιθανότατα για να κλείσουν τον κύκλο της τωρινής γενιάς Clio RS, αφού οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το ολοκαίνουριο Clio θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο επόμενο έτος και οι Γάλλοι θα στρέψουν εκεί στην προσοχή τους.

Πάντως, με αφορμή την ανακοίνωση της μάρκας για τα παραπάνω «καλούδια», ξαναφούντωσαν οι φήμες που θέλουν το Clio RS να παίρνει δάνειο τον 1.800άρη turbo κινητήρα του Megane RS τους τελευταίους μήνες πριν βγει από την γραμμή παραγωγής.
 

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO