• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το μοντέλο στην έκδοση Red Night θα προσφέρεται με δύο μοτέρ 70 και 90 ίππων.

Θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Γαλλίας.

Το μοντέλο στην έκδοση Red Night θα προσφέρεται με δύο μοτέρ 70 και 90 ίππων.

Το μοντέλο στην έκδοση Red Night θα προσφέρεται με δύο μοτέρ 70 και 90 ίππων.

Red Night έκδοση για Renault Twingo

3.727 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2018)

Η Renault ανακοίνωσε ότι λανσάρει μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση για το Twingo με την επωνυμία Red Night. Διαβάστε τι περιλαμβάνει.

RENAULT: Αll new Renault Arkana. Hybrid by nature. Από 25.290€

Θέλεις κάποιο αυτοκίνητο πόλης για να μπορείς να κυκλοφορείς και να παρκάρεις εύκολα; Eάν ναι, τότε το Renault Twingo είναι ένα από τα αυτοκίνητα που πρέπει να λάβεις υπόψη, ιδιαίτερα με την νέα έκδοση Red Night.

Η γαλλική μάρκα στην έκδοση αυτή «ντύνει» το μοντέλο με τρία διαφορετικά χρώματα εξωτερικά (μαύρο, άσπρο και γκρι) σε συνδυασμό με μια γραμμή στο πλαϊνό του μέρος. Ακόμα, προσφέρονται 16άρες ζάντες ενώ ο εσωτερικός του διάκοσμος, χαρακτηρίζεται από την μαυροκόκκινη επένδυση από δέρμα και ύφασμα και ίδιου χρώματος φινίρισμα.
   
Τέλος, προσφέρεται πλούσιος για την κατηγορία του εξοπλισμός με αυτόματο έλεγχο κλιματισμού, σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος, νέο σύστημα ήχου, έξυπνους προβολείς ομίχλης που δείχνουν την πορεία στις στροφές κ.α

Το μοντέλο στην έκδοση Red Night θα προσφέρεται με δύο μοτέρ 70 και 90 ίππων με τις τιμές να ξεκινούν από 14.900 ευρώ. Η έκδοση αυτή προς το παρόν θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Γαλλίας και αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

32 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  TWINGO