• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Renault παρουσίασε την νέα ειδική έκδοση του ανανεωμένου Clio, με την ονομασία Edition One.

Renault Clio Edition One

6.040 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/7/2016

Λίγο μετά την παρουσίαση του ανανεωμένου Renault Clio, η γαλλική μάρκα έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα του μικρού της με τη νέα έκδοση «Edition One», που περιλαμβάνει μοναδικά στοιχεία εξοπλισμού.

 
Αρχικά να αναφέρουμε ότι η ειδική έκδοση του ανανεωμένου Clio προσφέρεται και στα δυο στυλ αμαξώματος -hatchback και estate- και βασίζεται στην έκδοση εξοπλισμού Intens. Τα χρώματα στα οποία διατίθεται η ειδική έκδοση είναι το λευκό με πέρλα «Pearlscent White», το γκρι τιτανίου «Titanium Grey» καθώς και άλλοι τρεις κωδικοί σε μαύρο, γκρι και λευκό χρώμα. 

Οι αισθητικές βελτιώσεις στο εξωτερικό έχουν να κάνουν με διχρωμία στην οροφή, αλλά και τους πλαϊνούς καθρέπτες, ενώ το παζλ έρχεται να συμπληρωθεί με τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε μαύρο χρώμα, με διαμαντέ φινίρισμα.


Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρατηρείται στο εσωτερικό της Edition One του Clio, όπου τα βλέμματα τραβούν οι επενδύσεις σε γκρι συνθετικό δέρμα, το επενδεδυμένο με δέρμα τιμόνι, οι επενδύσεις των πλαστικών μερών με μεμβράνες ανάλογες της οροφής, τα πεντάλ αλουμινίου, τα φιμέ τζάμια και το ηχοσύστημα της Bose με έξι ηχεία και subwoofer.

Για όσους επιθυμούν περισσότερα διατίθεται μια πλούσια λίστα προαιρετικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει ηλιοροφή, το σύστημα R-Link Evolution της μάρκας, το πακέτο City Plus με αισθητήρες πάρκινγκ και κάμερα οπισθοπορείας όπως και το πακέτο Techno, που περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης.

Τέλος, σε ότι αφορά τους κινητήρες της ειδικής έκδοσης του ανανεωμένου Renault Clio, είναι ίδιοι με εκείνους που εξοπλίζονται και οι υπόλοιπες εκδόσεις, δηλαδή δυο βενζινοκινητήρες απόδοσης 90 και 120 ίππων αντίστοιχα και δυο πετρελαιοκινητήρες με 90 και 110 ίππους. Η τιμή του ανανεωμένου Renault Clio Edition One ξεκινά από τις 19.650 ευρώ στην αγορά της Γαλλίας, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες προς το παρόν για το αν και το πότε θα διατεθεί στην ελληνική αγορά.