Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
6 φωτογραφίες »

Renault Clio: Να το πάρω σε βενζίνη, diesel ή LPG;

155.165 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2020)

Τριπλή επιλογή με… διπλό μπόνους: Το νέο Renault Clio είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και LPG, ενώ παράλληλα με το νέο προωθητικό πρόγραμμα της Renault, κάθε μία από τις τρεις επιλογές είναι διαθέσιμη με όφελος έως και 1.500 ευρώ.


Το Renault Clio βρίσκεται στην αγορά 28 συναπτά έτη και μετράει με τη σημερινή, 5 γενιές. Ο αντικαταστάτης του εμπορικά επιτυχημένου Renault 5 έχει πουληθεί σε περισσότερα από 15 εκατομμύρια «αντίτυπα», αποτελώντας μάλιστα από το 2013 και για κάθε έτος μέχρι και σήμερα, το best seller της παγκόσμιας αγοράς στη μικρή κατηγορία (σ.σ. από τότε έχει πουλήσει περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια μονάδες). 

Σε ένα μοντέλο που έχει καταφέρει πολλά, δεν υπάρχει χώρος για «πειράματα», αρκεί μόνο να το εξελίξεις με προσεχτικά βήματα και σε καίρια σημεία. Ακριβώς αυτό είναι λοιπόν το 5η γενιάς Clio. Ένα μοντέλο που βασίζεται στις αξίες και το ύφος των 4 προηγούμενων, με νέους κινητήρες, ανεπτυγμένο τεχνολογικό προφίλ, βελτιωμένο επίπεδο ποιότητας και χωροταξίας, αλλά και ακόμα πιο ευχάριστη οδική συμπεριφορά, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην ασφάλεια, κερδίζοντας την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων στην αξιολόγηση του EuroNCAP. 

Στην ελληνική αγορά, το Renault Clio διατίθεται με κινητήρες τριών διαφορετικών καυσίμων, βενζίνης, πετρελαίου και βενζίνης-υγραερίου και τιμή από 13.590 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο μέλλον, ένα νέο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύνολο θα πλαισιώσει την υπάρχουσα γκάμα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το RENAULT CLIO