Πως σας φαίνεται οπτικά το ψηφιακό εγχείρημα της X-Tomi Design ;

Πως σας φαίνεται οπτικά το ψηφιακό εγχείρημα της X-Tomi Design ;

Renault Koleos GT

3.706 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2016)

Μια εικόνα χίλιες λέξεις... τροφή για σκέψεις μας έδωσε η X-Tomi Design με την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της

Πως θα σας φαινόταν αν μαζί με την βασική έκδοση του Renault Koleos παρουσιαζόταν και μια GT έκδοση του μοντέλου; Μπήκαμε σε σκέψεις και προβληματισμούς για εσάς και μόνο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η Renault σε μερικά από τα νέα μοντέλα της όπως με τα Megane και Clio, συνηθίζει τις GT εκδόσεις, το ερώτημα τώρα είναι αν πραγματικά χρειάζεται μια GT έκδοση του Koleos. 
 
 
Θα πρέπει πρώτα να παρουσιαστεί το βασικό νέο μοντέλο του Koleos ώστε να μάθουμε λεπτομέρειες και εξοπλισμούς και μετά να προβούμε σε δεύτερες σκέψεις.
 
 Αν τελικά δούμε μια έκδοση GT πιθανότατα να δούμε και μια νέα έκδοση σε κινητήρα ή μια παραλλαγή του γνωστού υπερτροφοδοτούμενου μηχανικού συνόλου των 1,6λτ. με τους 200 ίππους που ήδη χρησιμοποιείται.

Σαν SUV το Renault Koleos πιθανόν να έχει και μια τετρακίνητη έκδοση εκτός από τις δικίνητες, αν συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο και ένα δυνατό κινητήρα, σίγουρα θα φέρει αναστάτωση στην αγορά των SUV.

Όλα αυτά βέβαια είναι απλές σκέψεις επηρεασμένες από μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της X-Tomi Design. Περιμένουμε το επίσημο δελτίο τύπου και την παρουσίαση του αυτοκινήτου στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι.         

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
pvlhseis
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel