• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Renault Megane

Renault Kadjar

Renault Megane & Kadjar με επιτόκιο 3,9%

3.178 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/3/2018

Η Teoren Motors, επίσημος αντιπρόσωπος της Renault στη χώρα μας, δημιούργησε ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα απόκτησης για τα μοντέλα Megane και Kadjar. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

RENAULT: CAPTUR. Το Απόλυτο Crossover. Ανακαλύψτε το

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της προσφοράς του Renault Clio με χαμηλό επιτόκιο και όφελος έως και 2.000 ευρώ, η Teoren Motors προχωρά στη δημιουργία ενός νέου χρηματοδοτικού προγράμματος με προνομιακό επιτόκιο της τάξεως του 3,9% για τα μοντέλα Megane και Kadjar. 
 

Πιο συγκεκριμένα στο εν λόγω χρηματοδοτικό πρόγραμμα δίνεται η δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει το ποσό της προκαταβολής και τον αριθμό των δόσεων που ταιριάζουν στις ανάγκες του, έχοντας πάντα ωστόσο κοινό παρονομαστή το χαμηλό επιτόκιο που προαναφέραμε. Σημειώνουμε πως η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος Απριλίου, ενώ αφορά όλες τις εκδόσεις που διατίθενται στην ελληνική αγορά.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, πως το Megane διατίθεται στην ελληνική αγορά στα εξοπλιστικά πακέτα: Authentic, Expression, Dynamic, Business, GT-Line και GT, ενώ όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα η γκάμα απαρτίζετα από τον 1,2 TCe βενζινοκινητήρα σε 2 version με 100 και 130 άλογα και του ντίζελ dCi 1,5 και 1,6 λτ. με απόδοση από 90 έως και 165 άλογα. Από την άλλη το Kadjar προσφέρεται στις εκδόσεις  Authentic, Expression, Dynamic, BOSE με τον 1.200άρη TCe με 130 άλογα και τους dCi ντίζελ κινητήρες χωρητικότητας 1,5 και 1,6 λτ. με ισχύ 110 και 130 ίππων αντίστοιχα.