• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Είναι εμφανείς οι αλλαγές στο εξωτερικό μέρος ώστε να δοθεί ένας πιο σπορ χαρακτήρας στο μικρό crossover της Suzuki.

Scoop: Νέο Ignis Sport

36.744 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/11/2019

Δείτε πώς θα μπορούσε να είναι ένα Ignis Sport το οποίο στηρίζεται σε ένα βαθμό στο αντίστοιχο μοντέλο που κυκλοφορούσε μέχρι πριν λίγα χρόνια. Θα θέλατε να το δείτε σε κυκλοφορία;

Opel: Corsa με όφελος 1000 ευρώ & επιπλέον έκπτωση για τους επισκέπτες της Έκθεσης
Toyo: Δες με 1 κλίκ - 5 προτάσεις αγοράς για ελαστικά που κάνουν την διαφορά!

Έχει αρχίσει και αναπτύσσεται φημολογία σε sites του εξωτερικού σχετικά με την παραγωγή μιας έκδοσης sport για το Ignis. Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και σχέδια ανεξάρτητων σχεδιαστών για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια τέτοια έκδοση.

Εδώ, για παράδειγμα, βλέπουμε το σχέδιο του Meet Singh στο οποίο παρατηρούμε την αντίθεση μεταξύ της μαύρης οροφής και των κόκκινων ραγών καθώς και των κόκκινων πλαϊνών καθρεπτών και της επίσης κόκκινης γραμμής στον προφυλακτήρα σε σχέση με το υπόλοιπο αμάξωμα.
 
Επίσης, οι ζάντες αλουμινίου και τα ελαστικά είναι μεγαλύτερα και ένω η απόστασή τους από τους άξονες έχει αυξηθεί προκειμένου να «πατάει» καλύτερα στο δρόμο. Πέραν τούτου οι χρωμιομένοι προβολείς ομίχλης έχουν αφαιρεθεί για να δοθεί μια πιο σπορτίφ εικόνα.

Για το εσωτερικό δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο αλλά προκειμένου να ταιριάξει με το εξωτερικό θα μπορούσε να έχει δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές, κόκκινες επενδύσεις στο εσωτερικό των θυρών, στην κονσόλα και στον πίνακα οργάνων καθώς και κομμάτια απομίμησης ανθρακονήματος σε διάφορα σημεία της καμπίνας.

Επίσης, θα μπορούσε να περιλαμβάνει καθίσματα Recaro αφού αυτή η επιλογή είχε γίνει στο προηγούμενο Ignis Sport και είναι πιθανό να ακολουθηθεί ο ίδιος δρόμος.

Αυτή τη στιγμή το Ignis εξοπλίζεται με τον ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,2 λτ. με απόδοση 90 ίππων και 120 Nm ροπής σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση. Επειτα, υπάρχει και η επιλογή του ίδιου κινητήρα, σε συνδυασμό με το ήπιο υβριδικό σύστημα (SHVS) της ιαπωνικής φίρμας, το οποίο διατίθεται επίσης σε δικίνητη και τετρακίνηση έκδοση.

Εν τούτοις, η sport έκδοση του μοντέλου θα μπορούσε να εξοπλιστεί με τον turbo 1.000άρη που χρησιμοποιεί η Suzuki στα Swift, Vitara και SX4 S-Cross με απόδοση 112 ίππων ή για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και ένα πιο σπορ προφίλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο 1,4 λτ. με απόδοση 140 ίππους και 220 Nm ροπή.

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια