• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μέσα από τα μάτια της VIRTUEL-CAR φανταζόμαστε το Clio facelift

Scoop: Renault Clio facelift

5.172 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/6/2016

Όπως κάθε μοντέλο έτσι και το Renault Clio 4ης γενιάς θα έχει το δικό του faceclift προκειμένου να τονωθεί το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Ας δούμε πως θα μοιάζει μέσα από μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα.

 
To Clio 4ης γενιάς έχει αρκετά χρόνια στις πλάτες του και όπως είναι λογικό η ανανέωσή του πλησιάζει και η εικόνα του ανεξάρτητου σχεδιαστικού studio virtuel-car μας δίνει μία εικόνα για το τι να περιμένουμε.

Επειδή η 3η γενιά Clio είχε βασιστεί στο Megane έτσι πιστεύουμε και πως το Facelift που θα γίνει στην 4η γενιά του Clio, λογικά θα θυμίζει το νέο Megane που παρουσιάστηκε και το περιμένουμε να έρθει στην Ελλάδα.


Το facelift του Clio λογικά θα αποκαλυφθεί πριν από το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, το οποίο είναι αυτό το φθινόπωρο. Πιστεύουμε ότι τα πρωτότυπα βρίσκονται σε προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης και πιθανόν η παραγωγή θα ξεκινήσει ήδη από το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουμε σε ότι αφορά χαρακτηριστικά της καμπίνας και των κινητήρων που θα το κινούν. Ωστόσο το Clio ήταν το πρώτο αυτοκίνητο της Γαλλικής μάρκας που τοποθετήθηκε ο κινητήρας TCe turbo των 0.9 λτ. Δεν αποκλείεται να δούμε μια ήπια υβριδική έκδοση του turbodiesel των 1.5 λτ.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να έχουμε το επόμενο διάστημα για αυτό μείνετε συντονισμένοι.