• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Σίγουρο πρέπει να θεωρείται ένα ολοκαίνουργιο plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Σε εξέλιξη το ανανεωμένο Renault Megane

3.541 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/4/2019

Η ανανεωμένη έκδοση του τρέχοντας Renault Megane βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με το μοντέλο να συνεχίζει τις δοκιμές πριν αποκαλυφθεί επίσημα από τη γαλλική εταιρεία τους επόμενους μήνες.

RENAULT: Νέο CLIO, με συνολικό όφελος έως 2.500€ και προνομιακό επιτόκιο 3,9%

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στο φως της δημοσιότητας, το γαλλικό μικρομεσαίο θα υιοθετήσει αλλαγές τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος. Συγκεκριμένα νέοι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες θα διαφοροποιήσουν την εξωτερική εικόνα, παίρνοντας βοήθεια από τα νέα φωτιστικά σώματα και την επανασχεδιασμένη γρίλια.
 
Κάποιες από τις κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους δείχνουν πως η Renault έχει φροντίσει να αλλάξει και την καμπίνα όπου ένα επανασχεδιασμένο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας θα τοποθετείται στο ίδιο επίπεδο με το ταμπλό, στοιχείο που βρίσκουμε και στο Kadjar.
 
Όσον αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Renault είναι πολύ πιθανό να λανσάρει νέους ή αναβαθμισμένους κινητήρες στο ανανεωμένο Megane, ωστόσο είναι το ίδιο πιθανό η οικογένεια των μοτέρ να παραμείνει ίδια μέχρι τον ερχομό της επόμενης γενιάς σε τρία περίπου χρόνια από σήμερα. Μένοντας στο κομμάτι των κινητήρων να σημειωθεί πως σίγουρο πρέπει να θεωρείται ένα ολοκαίνουργιο plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης κάτι που έχει επιβεβαιωθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον περασμένο Οκτώβριο.
 
Τέλος οι φήμες κάνουν λόγω πως το facelift Megane θα έχει στη γκάμα του νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, ενώ δεν αποκλείεται να επωφεληθεί από τα ημιαυτόνομα βοηθητικά συστήματα οδηγού της Nissan, ProPilot.  
 
Το Megane όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

42 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  MEGANE