Η νέα γενιά των Logan και Sandero αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στα τέλη του 2019.

Σε νέο δάπεδο τα Dacia Logan & Sandero

2.863 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2018)

Σε νέο δάπεδο αναμένεται να βασιστούν τα επόμενα Logan και Sandero, κάτι που αναμένεται να δώσει την δυνατότητα στην Dacia να προσφέρει στα δύο μοντέλα νέες επιλογές. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η πρόθεση της Dacia να βασίσει τα επόμενα Logan και Sandero σε μια καινούρια πλατφόρμα της Renault, πράγμα που θα της επιτρέψει να υιοθετήσει στα μοντέλα της πιο μοντέρνα εμφάνιση.

 Ο Laurens van den Acker, αντιπρόεδρος Σχεδίασης στο Groupe Renault σημείωσε σε δηλώσεις του ότι: «H τρίτη γενιά των Logan-Sandero θα βασιστεί πάνω στην νέα CMF-B πλατφόρμα που θα χρησιμοποιεί και το νέο Renault Clio». Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι τα επόμενα Logan και Sandero θα διαφοροποιηθούν σημαντικά από το Dacia Duster, καθώς η νέα πλατφόρμα θα δώσει την δυνατότητα στο τμήμα Σχεδίασης της μάρκας να υιοθετήσει πιο νέα σχεδιαστική γραμμή με περισσότερα μοντέρνα και σπορτίφ στοιχεία.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα CMF-B πλατφόρμα αναπτύσσεται σε δύο εκδόσεις από την Renault. H πρώτη θα είναι πιο απαιτητική και ακριβή σε κατασκευή και θα βασιστούν πάνω της τα επόμενα Clio και Captur ενώ η δεύτερη θα είναι πιο απλή και θα χρησιμοποιηθεί από την Dacia για τα δικά της μοντέλα.

Η νέα γενιά των Logan και Sandero αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στα τέλη του 2019.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
15.3 Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel