• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σπάει κι άλλο ρεκόρ το Renault Megane RS

2.631 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2019)

Το Renault Megane RS κάνει περιοδεία στις πίστες του κόσμου και σπάει το ένα μετά το άλλο ρεκόρ στα προσθιοκίνητα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Σουζούκα, στην Ιαπωνία.


Έχοντας ήδη στο παλμαρέ του τρία ρεκόρ για τα προσθιοκίνητα σε τρεις διαφορετικές πίστες και πιο συγκεκριμένα στο Nubrurgring της Γερμανίας, στο Spa του Βελγίου και στην Bend Motorsport Park της Αυστραλίας, το Renault Megane RS Trophy-R μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε μέχρι τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου για να προσπαθήσει και στη Σουζούκα.

Όπως φαίνεται τα καταφέρε, σημειώνοντας νέο ρεκόρ πίστας στα 5,8 φιδίσια χιλιόμετρα της ιαπωνικής πίστας για τα προσθιοκίνητα παραγωγής σταματώντας τα χρονόμετρα στο 2:25.454, ήτοι περισσότερα από 3 δλ. κάτω από το προηγούμενο ρεκόρ.

Πίσω από το τιμόνι του ισχυρότερου Megane RS βρέθηκε ο Laurent Hurgon, ο Γάλλος πρώην οδηγός αγώνων που πλέον βρίσκεται στην ομάδα της Renault Sport. Υπενθυμίζουμε πως, το Megane RS Trophy-R θα παραχθεί σε 500 μονάδες με την τιμή του στη Γαλλία να ξεκινά από τις 55.000 ευρώ. Σε ότι αφορά την ισχύ του, οι 300 ίπποι προέρχονται από τον 1,8 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.

42 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  MEGANE