• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To Renault Megane.

Στα σκαριά plug-in υβριδικό Renault Megane

1.702 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/6/2019

Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως το ανανεωμένο Μegane θα προσφερθεί και σε plug-in υβριδικής έκδοση. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

H πρόθεση της Renault να «εξηλεκτρίσει» την γκάμα της λανσάροντας υβριδικές εκδόσεις στα περισσότερα από τα best-sellers της είναι γνωστή. Μετά το ολοκαίνουριο Clio και τις αναφορές που κάνουν λόγο πως το νέο Captur θα λάβει τέτοιου είδους κινητήρια σύνολα, ήταν σειρά του υβριδικού Μegane να βρεθεί στο φακό των κατασκόπων κατά την διάρκεια δοκιμών.

Η δική του υβριδική έκδοση αναμένεται να κάνει ντεμπούτο λίγο αφού το γαλλικό μικρομεσαίο ανανεωθεί, πιθανόν μέσα στο επόμενο έτος. Από ό,τι μπορούμε να μάθουμε από διαρροές μέσα από το στρατόπεδο της μάρκας, το plug-in facelift Μegane θα λάβει νέο καπάκι ανεφοδιασμού αλλά και αρκετές άλλες αλλαγές στην εμφάνισή του όπως, διαφοροποιημένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα και ανασχεδιασμένη γρίλια. Φυσικά, ο αέρας της ανανέωσης θα επηρεάσει και τον εσωτερικό διάκοσμο σε μεγάλο ή μικρό βαθμό, αν και σίγουρη πρέπει να θεωρείται η προσθήκη ενός νέου συστήματος infotainment και ενός νέου πίνακα οργάνων.
 


Η ίδια η Renault υπόσχεται πως το e-Tech σύνολο που θα χρησιμοποιήσει στην υβριδική έκδοση είναι πλήρως καινοτόμο και έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία. Οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο πως η υβριδική έκδοση θα αποτελείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα σε συνδυασμό με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ και μια μπαταρία λιθίου με την ηλεκτρική αυτονομία θα φτάνει τα 48 χλμ.

Το ανανεωμένο Renault Megane πιστεύεται πως θα κάνει ντεμπούτο αυτό το φθινόπωρο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ωστόσο η ηλεκτροκίνητη έκδοση ίσως αργήσει να λανσαριστεί.
 

44 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  MEGANE